Vivi og Sarah løfter sløret: Derfor gik det galt

I flere år havde veninderne ikke kontakt. Nu fortæller de hvorfor.

Barndomsveninderne Vivi Bach og Sarah Dohn stod tilbage som vindere af pengepræmien i den 19. sæson af 'Paradise Hotel'.

Det i kølvandet på en kærlighedserklæring uden lige, da førstnævnte som bekendt skiftede sin finalepartner, Lucas Buchardt, ud med veninden, som hun efter flere års kold luft havde fundet melodien med for rullende kameraer.

LÆS OGSÅ: Nu er 'Først til verdens ende' tilbage: Her er deltagerne

Men selvom det hurtigt kom frem i programmet, at Sarah og Vivi havde en betændt fortid, har de aldrig før fortalt, hvad der i virkeligheden gik galt de to imellem. Indtil nu.

I 24syv-podcasten '112 for venskaber' sætter de nemlig for første gang ord på, hvad der skete i sin tid, da de brød kontakten.

De to er vokset op et stenkast fra hinanden på en villavej i Aalborg, og har gået på den samme folkeskole.

I barndommen har de brugt timevis sammen, men det var særligt i teenageårene, da Vivi gennemgik en hård tid efter et voldeligt forhold, både fysisk og psykisk, at de knyttede helt tætte bånd.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer om hård tid: En masse tårer og modløshed

Det fik dog et brat afslutning, fortæller Vivi i podcasten.

- Fra min side af, og det lyder jo så kikset, men vi var jo sammen hele tiden, og så var vi begge dårlige steder i vores liv. Og lige pludselig, så - igen: en misforståelse, fordi vi ikke snakkede om tingene og begge er så stædige - så begyndte Sarah automatisk at trække hen til nogle andre venner, forklarer hun og tilføjer:

- Og jeg tror, det var der, den startede, uanset hvor åndssvagt det lyder.

Ifølge Sarah blev det derefter blot et spørgsmål om stolthed og begge ventede de på at se, hvem der først kapitulerede og kontaktede den anden.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i smerter: Går med klap for øjet

- Det var der så ikke nogen, der gjorde, lyder det fra Vivi.

Græd og græd

Da Vivi var flyttet til København, mens Sarah stadig var bosat i Aalborg, blev det også nemmere for dem at undlade kontakten.

Trods veninderne savnede og manglede hinanden, blev denne dog ikke genoptaget - heller ikke, da Vivi efter lang tid rakte ud til Sarah.

Det var først, da de pludselig stod ansigt til ansigt på hotellet i Mexico, at slyngveninderne satte sig for at rede trådene ud. En snak, der, til deres store lettelse, aldrig blev vist på tv.

- Vi græd begge to sygt meget, og vi stirrede også i kameraerne og bad til, de ikke ville tage det med, fortæller Vivi, mens Sarah forklarer:

- Vi fandt ud af, hvad der sket. Vi havde lidt en teori hver, og det er bare så åndssvagt, for så er der gået to år, hvor man har manglet hinanden.

LÆS OGSÅ: Sinan afslører stor nyhed: Nervøs for reaktionerne