Mette Sommer om hård tid: En masse tårer og modløshed

Det er first world problem, indrømmer Mette i opslaget.

Det er ikke kun en lykkerus af oplevelser, der møder Mette Sommer, der er kendt fra TV 2-programmet 'Bachelor' og 'Bachelorette', når hun står midt i sit livs eventyr med kæresten Kristian.

LÆS OGSÅ: Nu bryder Philip tavsheden efter bruddet: Det var længe undervejs

Parret har været væk i 2,5 måned og har blandt andet oplevet Bali, Filippinerne og New Zealand, og selvom det både ligner drømmen på Mettes sociale medier og lyder som drømmen, så er det også hårdt - især for Mette, det fortæller hun ærligt i et opslag på Instagram.

- Den seneste tid har været hård. Mest for mig. Jeg har virkelig døjet med hjemve og minus på rejselystkontoen, så det har resulteret i en masse tårer og modløshed. Vi var begge trætte efter New Zealand, fordi vi hver dag skulle planlægge rute og overnatning, så vi så rigtig meget frem til Fransk Polynesien. Men inden vi kunne sætte fødderne på båden, skulle vi lige et smut til øen Moorea, og her ramlede det lidt sammen for mig. Jeg var fuldkommen udmattet efter at have rejst i 2,5 måned, fortæller Mette Sommer.

Den næste måned skal parret dog ikke planlægge ret meget, for de har fået lov at komme med ombord på en båd i Fransk Polynesien.

- Efter meget søvn, serier og ikke mindst give mig selv lov til at være ked af det og ikke have lyst til noget, er jeg mere end klar til at skulle sætte mig på en båd, kun pakke ud én gang og så bare kigge på vand uden at skulle planlægge noget som helst den næste måned, fortæller Mette og tilføjer:

- Bevares! Det er first world problem - I know! Men jeg havde lovet at dele og føler dermed også et lille ansvar, men som en veninde sagde til mig: ”Hvis dine følgere var din chef, havde du jo også sagt: “Jeg er syg. Jeg kommer ikke på arbejde”, og det har hun jo sådan set ret i.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Vivi afslører: Derfor skal hun tage på

Læs hele opslaget herunder: