Nu bryder Philip tavsheden efter bruddet: Det var længe undervejs

'Bachelor'-parret Philip og Frederikke meldte for to uger siden ud, at de ikke længere dannede par, og nu tager Philip endelig bladet fra munden.

For to år siden gav Philip Geisler Berg sin sidste rose til Frederikke Victoria Olsen-Kludt i datingprogrammet ‘Bachelor', men siden da er rosen visnet, og for to uger siden meldte parret ud, at de var gået fra hinanden.

- Vi har desværre måtte erkende, at vi ikke skal være kærester. Det hele er foregået meget udramatisk, i enighed og med respekt, for vi ønsker kun hinanden det absolut bedste, skrev de blandt andet i deres fælles opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Christopher søger deltagere til ny musikvideo

Efterfølgende har Frederikke kommenteret på bruddet og slog da fast, at parret allerede havde haft tid til at lande i beslutningen, inden de delte den med omverdenen.

- Bare fordi en beslutning er svær, eller en process er hård, så betyder det ikke, at den beslutning, man tog, var forkert. Beslutningen er nok egentlig den sværeste at tage, men det tager lang tid at tage den rigtige beslutning, og det er okay, så længe man kommer frem til den rigtige beslutning, fortalte Frederikke.

Hård beslutning

Der har dog været bomstille på Philips sociale medier, men i lørdags brød han endelig tavsheden og satte ord på beslutningen i en række stories på sin Instagram.

- Det har været én af de klart hårdeste og mest tankekrævende beslutninger at træffe, og processen op til dette har været længere tid undervejs, indledte han og uddybede, hvorfor han har haft trukket sig tilbage:

LÆS OGSÅ: 'True Love'-par tager stort skridt i forholdet

- Den sidste uge har været en følelsesmæssig rutsjebanetur, dag ud og dag ind, og derfor har det været tidspunktet til at forstå samt arbejde med mine følelser og genfinde mit overskud. Jeg har haft brug for alenetid, siden vi postede opslaget, for at finde mig selv i en ny og anderledes hverdag. En hverdag, jeg så småt er ved at blive glad for igen.

Det er da også en fortrøstningfuld bachelor, der absolut ikke mener, at beslutningen om at give sin sidste rose til Frederikke i sin tid var forgæves. Tværtimod sår den frø til, at nyt kan blomstre i fremtiden.

- Den følelsesmæssige rutsjebanetur fortsætter, og jeg vil give den lov til det, indtil følelsesbrikkerne på et tidspunkt falder naturligt på plads igen og der vil være tid, plads og nok overskud til at forfølge livet. Livet fortsætter nemlig mod nye spændende eventyr med rygsækken fyldt af endnu en stor portion erfaring, og det er jeg ekstremt taknemmelig for, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Tobias og Patricia har købt kendisvilla

Du kan se Frederikke og Philips fælles opslag om bruddet herunder: