Tobias og Patricia har købt kendisvilla

Parret går fra lejlighed til hus og have.

Siden Tobias Hamann og Patricia Thyberg fandt sammen tilbage i februar 2022, er det kun gået fremad for det forelskede par, der har taget det ene skridt efter det andet sammen.

LÆS OGSÅ: Andreas Odbjerg indrømmer: Flov over 'X Factor'-fortid

Tilbage i december fortalte parret om, at det nye år stod på husprojekt, og turtelduerne var begge i gang med at få solgt hver deres lejligheder.

Dengang havde parret haft kig på et hus i Rungsted, men fik det ikke, fordi Patricias lejlighed endnu ikke var solgt.

- Men vi blev også enige om, at Rungsted måske også var for langt væk. Så måske prøver vi at finde noget på Islands Brygge, hvor vi også bor nu, men vi er også på udkig i Gentofte og Hellerup, lød det dengang.

Men nu har piben fået en anden lyd, og kystbyen nord for København endte alligevel med at blive stedet, hvor parret nu har fundet og købt deres drømmevilla sammen.

Det deler parret i et fælles opslag på Instagram.

- Vi har købt vores drømmehus. Som I måske ved, har vi det seneste halve års tid været på udkig efter et nyt fælles hjem - og nu har vi endelig fundet det, skriver de i opslaget.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenbergs store beslutning: Skal have fjernet brysterne

Selvom parret er klar til at fylde deres nye hjem op med deres egne minder, så har huset i forvejen en sjæl, og parret må have god smag, for arkitekten bag Operaen i København har nemlig selv boet der.

- Det har været vigtigt for os at finde et sted, der rummer en særlig historie. Huset er prisvindende for sin smukke arkitektur, tegnet af Louisiana-arkitekterne Bo & Wohlert - og så har stjernearkitekten Henning Larsen selv boet i huset, skriver de og afslutter:

- Vi kan slet ikke vente med at flytte ind! Vi rykker i løbet af foråret og glæder os SÅ meget til at vise jer det. Indtil da vil vi fortsætte med nedpakningen her på Bryggen

Det lyder dog til, at det bliver en dyr fornøjelse at varme huset op, når vi når på den anden side af sommer.

- … at den så har energimærke F, det tager vi hen ad vejen…, skriver Tobias i kommentarsporet.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Oh Land forsøgte at stoppe Nicolaj

Blandt kommentarerne bliver kendisparret lykønsket af blandt andre Jaffer Janjooa, Julie Kriegler, Umut Sakarya, Tilde Munkholm og Morten Kjeldgaard.

LÆS OGSÅ: Viaplay afslører: Her vender 'Paradise Hotel' tilbage

Du kan selv se opslaget herunder: