IKKE SET PÅ TV: Oh Land forsøgte at stoppe Nicolaj

Nicolaj Lindby kom forkert fra start, og Oh Land forsøgte at redde ham.

Man skulle have nogle skarpe øre for at høre, at Nicolaj Lindby startede sin optræden forkert. Ifølge den unge sanger kom kan forkert ind i sangen, og det hørte både hans mentor Oh Land og de andre dommere.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: 'X factor'-stjerne fik hjælp af kendt rapper

Hvad man ikke ser på tv er, at Oh Land prøver at stoppe sangen ved at fægte med armene, men hun får ikke lov til at starte forfra.

- Jeg ville gerne have, at han var stoppet, og vi havde taget den forfra, så han havde en chance for at komme godt fra start, for hvis du ikke kommer godt fra start, så sætter det en forsinkelse i din hjerne, og allerede der er du lost, fortæller Oh Land til HER&NU efter showet, hvor Nicolaj måtte forlade 'X Factor'.

Og hun fortsætter:

- Det gør Nicolaj fraværende, og det kan folk mærke med det samme. Det kan Thomas jo også mærke, at han så tolker det som, at Nicolaj ikke kan lide at være på scenen, er lidt overilet. Måske også lidt unfair overfor Nicolaj.

LÆS OGSÅ: Nygifte Oh Land: Her er hendes mand

Ifølge Oh Land har Nikolaj gjort det virkelig godt til prøverne.

- Men når det så er sagt, så er det jo også sådan, showbizz virker, du har et skud, og hvis du ikke nailer den, så er der kontant afregning.

LÆS OGSÅ: DR afslører: 'Løvens Hule Junior' på vej

Oh Land måtte i aften stå med det hårde valg, da hun som den eneste mentor havde deltagere i fare. Her valgte hun at smide Nicolaj ud til fordel for Cyklus.

- Det er rigtig ærgerligt, for de lavede nogle sindssygt fede versioner. Der gik noget galt, man ikke kan styre, men jeg synes også, de fik hård kritik med sig, og det har på en eller anden måde påvirket opfattelsen, forklarer Oh Land, der trods den store fare i aften ikke har tænkt sig at gøre noget anderledes fremover.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Sara Maria Franch-Mærkedahl har brækket næsen

Oh Land og Nicolaj Lindby
Oh Land og Nicolaj Lindby