Andreas Odbjerg indrømmer: Flov over 'X Factor'-fortid

Den fynske hitmager har deltaget i flere sangkonkurrencer, før han brød igennem.

Længe før, Andreas Odbjerg indtog hitlisterne med ørehængere som 'STOR MAND' og 'Hjem Fra Fabrikken', tonede han som helt ung frem på skærmen.

Det skete i 2009 i allerbedste sendetid i 'X Factor', der dengang blev sendt på DR.

LÆS OGSÅ: Gravide Rikke Gøransson viser maven frem

Her imponerede han dommerne, som bestod af Remee Jackman, Lina Rafn og Thomas Blachman, med sin version af Jeff Buckleys 'Be Your Husband'.

- Det er det vildeste, jeg nogensinde har set. Du ser så vild ud, når du gør det, lød det fra Remee, der da også spørger til, om Odbjerg er "helt straight up i hovedet".

På trods af, at det altså blev til tre gange ja fra dommerbordet, har hitmageren i mange år nægtet at tale om sin optræden i 'X Factor' - lige indtil nu, hvor Andreas Odbjerg til TV 2 fortæller, at han bestemt ikke ser tilbage på oplevelsen med glæde.

- Det gør stadig lidt ondt at se det. Jeg bliver flov, ligesom når man ser ungdomsbilleder af sig selv, men det tror jeg, at de fleste vil føle, hvis de ser tilbage på sig selv, der gør et eller andet i en alder af 19 år, forklarer han.

LÆS OGSÅ: DR afslører store ændringer i 'Alene i vildmarken'

Det kom dog heller ikke så vidt, at Andreas i sin tid nåede til de eftertragtede liveshows. Noget, han i dag er glad for.

Udover 'X Factor' har han da også prøvet kræfter med en anden sangkonkurrence, nemlig TV 2's 'The Voice', hvor han i 2012 sang sig til en andenplads i programmet.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard takker Bubber

Se både Odbjerg og andres musikeres gamle auditions i 'X Factor' herunder:

@realityportalen Har vi glemt nogen? #xfactor #reality #danmark #television #music @X Factor TV 2 @Ericka Jane @Saveus @Basim @MadsChristian Official @Andreas Odbjerg @Sigmund ♬ original sound - Realityportalen