Deltagerne i 'Alene i vildmarken' sæson 8.
Deltagerne i 'Alene i vildmarken' sæson 8.

DR afslører store ændringer i 'Alene i vildmarken'

Der er mange ting at se frem til i den kommende udgave af overlevelsesprogrammet.

Der er godt nyt til fans af 'Alene i vildmarken'.

Overlevelsesprogrammet vender nemlig tilbage allerede på DR den 7. marts - men det bliver ikke helt, som seerne tidligere har været vant til.

LÆS OGSÅ: Emil Midé undersøger drømmen om et andet liv

Artiklen fortsætter under videoen.

I en pressemeddelelse oplyser DR nemlig, at den ottende sæson bliver både hårdere og mere krævende end nogensinde før. Det skyldes blandt andet, at deltagerne skal klare sig i det finske Lapland.

Her lyder det, at deltagerne vil blive mødt af en kulde, som ikke tidligere er set i den danske udgave af 'Alene i vildmarken', mens der da også findes et benspænd i, at søerne er belagt med is og sne.'

LÆS OGSÅ: Rosalinde tilbage i 'Badehotellet': Det føles helt rigtigt

Derudover har man til den kommende sæson castet deltagere, som besidder specifikke færdigheder, de selv mener kan være en fordel for dem i konkurrencen.

Blandt dem er både jægere, der udmærker sig med bue og pil, lystfiskere, bushcraftere, vildmarkseventyrer samt outdoor-håndværkere.

Deltagerne har da også fået lov at medbringe tre særlige genstande, der passer til deres speciale, som - måske, måske ikke - kan blive en hjælp. Ydermere har de syv deltagere tilladelse til at jage, da det i Lapland er tilladt at nedlægge bestemte dyrearter.

LÆS OGSÅ: Hun er Peter Sommers store kærlighed

- I år har vi haft et ønske om at caste deltagere med særlige skills, som kan hjælpe dem i vildmarken. Men de får også deres sag for, fordi de aldrig har testet sig af på denne ekstreme måde, hvor de skal overleve helt alene, siger DR-redaktør på programmet, Stine Preem, og tilføjer:

- Vi synes, det er spændende og inspirerende at se, hvordan de anvender deres unikke erfaringer, og samtidig tror vi, at seerne også vil lære en masse nyt.