Ulykkelig kendis melder ud: Jeg er røvhamrende syg

Der bliver desværre ingen koncerter med Andreas Odbjerg i de kommende dage.

Sygdom kommer for det meste på et dårligt tidspunkt, og denne gang er det især dårlig timing for Andreas Odbjerg. Han har et forventningsfuldt publikum, der har købt billet og glæder sig til at se ham på scenen, men desværre bliver der slet ikke nogle koncerter de næste dage, for den 34-årige sanger og sangskriver er blevet godt og grundigt ramt af sygdom.

Artiklen fortsættes under videoen med Martin Jensen og Cassandra... 

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev afslører alt: Psykisk vold og utroskab

- Det er med blødende hjerte og alle former for ubehag, at jeg desværre må meddele at koncerten i aften på Turbinen og koncerten i morgen på Musikhuset Posten bliver rykket, fordi jeg er røvhamrende syg. Høj feber og har kastet op konstant i tre dage. Jeg ved, det er vigtigt, at man passer på sig selv, men jeg har også bare en grundlæggende frygt for at skuffe mit publikum, så det har virkelig ikke været en nem beslutning, skriver Andreas Odbjerg i et opslag på Instagram, hvor han beder til, at alle vil have forståelse for hans valg.

Koncerterne, der skulle holdes i henholdsvis Randers og Odense, er derfor rykket til april. Den storhittende sanger har også en koncert, der skal afholdes lørdag den 26. marts, og den holder han fast i og kæmper for at blive rask til.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører de nye tv-planer

Andreas er hårdt ramt fysisk af sygdom, men han er også ramt på samvittigheden og bange for at skuffe alle, der har købt billet.

- Det er virkelig noget pis. Øv øv øv og host host bræk. Håber, de fleste af jer, der har billetter, kan få det til at gå op med de nye datoer. I får selvfølgelig også direkte besked fra de respektive spillesteder. Odbjerg over and out, kan man læse i opslaget.

Andreas Odbjerg er kendt for hits som 'I morgen er der også en dag', 'Føler mig selv 100' og 'Stor mand'. Han stillede op til 'X Factor' i 2009, hvor han gik videre til bootcampen, men blev sorteret fra før liveshows.

LÆS OGSÅ: Deltagere afslører hemmelige regler i 'Sommerdrømme'