Nygifte Oh Land: Her er hendes mand

'X Factor'-dommeren får en særlig ro af sin ægtemand.

Den danske sangerinde Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, blev i sommer gift med musikeren Adi Zukanović efter fire års forhold.

Med til deres bryllup var omkring 70 af parrets nærmeste familie og venner, deriblandt Sofie Linde og Thomas Blachman. Sidstnævnte holdt da også en tale.

LÆS OGSÅ: Han er ude af 'X Factor'

Ved pressemødet i Tivoli på forestillingen 'Snedronningen' fortalte sangerinden om bryllupsdagen.

- Det var en fantastisk og dejlig dag. Det var i vores have med hovedsageligt venner, lød det til B.T.

Oh Land har aldrig lagt skjul på deres forhold. Hun beskriver ofte, hvordan Adi er en stor støtte i hverdage, og hvordan han er god til at hjælpe med at give hende en ro.

Adi Zukanović og Nanna Øland Fabricius.
Adi Zukanović og Nanna Øland Fabricius.

- Adi gør mig ret tit glad. Et meget lavpraktisk eksempel: Vi har en ladcykel, og nogle gange sidder jeg i ladet med vores lille søn, og så kører Adi os. De kan begge to godt lide, når Adi kører ræs og hen over bump, så det virkelig hopper, men Adi ved godt, at jeg ikke kan lide det, har 'X Factor'-dommeren tidligere udtalt til Alt for damerne.

LÆS OGSÅ: 14 års ægteskab: Her er Simon Kvamms hemmelige kærlighed

- Så han siger til Ernst, at ”vi altså er nødt til at køre roligt, når mor er med”. På den måde kan jeg mærke, at selvom jeg somme tider er lidt en kæp i hjulet på hans energi, så respekterer han det. Og det er ret sødt, synes jeg. Adi har ikke brug for at lave om på mig.

Adi Zukanović og Oh Land bor sammen i København med sønnen Ernst samt sønnen Svend, som Nanna har fra sit tidligere ægteskab. Familien har tidligere boet i hus i Gentofte.

LÆS OGSÅ: Andet liveshow: Det skal 'X Factor'-deltagerne synge