14 års ægteskab: Her er Simon Kvamms hemmelige kærlighed

Parret har to børn sammen.

Selvom Simon Kvamm har meget at sige til deltagerne i 'X Factor' fredag efter fredag, så er det en anden snak, når det kommer til hans privatliv.

Han holder sig nemlig konsekvent fra at tale om sin familie.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Det frygter jeg mest i aften

Lige med undtagelse af, da han tilbage i 2022 medvirkede i 'Toppen af poppen', hvor det pludselig var ham selv, der var i centrum, og det kræver, at man "kommer ud af sit skjold", som Simon Kvamm selv formulerede det.

Her fortalte han blandt andet, at han skrev Nephews gennembrudsnummer, ’Movie Klip’, kort efter at havde mødt sin kone, journalist og forfatter Stine Ellerbæk.

- Når jeg snakker om mine egne sange, så ville det være mærkeligt ikke at have dem (familien, red.) med i persongalleriet, for det er dem, der står allertættest på mig, lød det fra Simon Kvamm i programmet, inden han uddybede:

- Jeg har tidligere meget bevidst holdt mig fra at tale om min hustru og mine børn og set dem værende ude af det, jeg laver. Men jeg har været velvidende om, at når jeg går ind i det her følelsesmæssige rum, så kan jeg jo ikke lade være med at snakke om, hvor meget de betyder for mig.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trækker i land: Må ikke bruge kongehuset

Artiklen fortsætter under billedet...

Stine Ellerbæk og Simon Kvamm i 2009
Stine Ellerbæk og Simon Kvamm i 2009

Ligesom karrieren kører på skinner, så er kærligheds- og familielivet også ganske stabilt for 'X Factor'-dommeren. Simon Kvamm og Stine Ellerbæk blev gift tilbage i pinsen i 2010, hvor parret holdt et tre dage langt bryllup i idylliske omgivelser på Samsø. De havde inviteret 112 gæster til det smukke ø-bryllup, og flere kendte ansigter fra DR2's satire-programmer var til stede.

De har sammen døtrene Elinor på 11 og Alice på 16.

Familien flyttede tilbage i 2019 fra jyske Klitmøller til Dragør nær København.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer markerer særlig mærkedag med vigtigt budskab

Simon Kvamm og Stine Ellerbæk i 2006
Simon Kvamm og Stine Ellerbæk i 2006