Maria Fantino afslører: Det frygter jeg mest i aften

Mens flere af 'X Factor'-deltagerne frygter mest at glemme teksten, er værten, Maria Fantino, bekymret for noget helt andet.

Det er ikke kun deltagere der har været nervøse før fredagens første liveshow i årets 'X Factor'. Årets vært, Maria Fantino, har også haft hjertet helt oppe i halsen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree hastede til gynækolog: Frygtede kræft

Det afslører hun til HER&NU.

- Hele sidste uge har jeg haft det som om, at jeg skulle til eksamen. Jeg har haft sug i maven, og jeg har sovet dårligt om natten.

Ligesom deltagerne er det første gang, at Maria Fantino skal stå på livescenen, og der er en meget konkret ting, som hun er nervøs for.

- Når jeg kigger på scenen, er der utroligt mange huller. Store huller mellem hvert scenestykke og der er også en utrolig glat rampe. Så det kunne lige passe, at jeg bliver den første 'X Factor'-vært, som ryger ned i et hul eller glider på rampen, fortæller hun

LÆS OGSÅ: DR-deltagere er blevet mødre til tvillinger

Maria Fantino har dog en forhåbning om, at generalprøven kan gøre hende mere tryg på scenen. Derudover er hun ved at få styr på nerverne ved at fokusere på musikprøver, kostumemøder, manus osv.

- Jeg glæder mig og håber bare, at alt kommer til at gå godt, afslutter hun.