Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)
Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)

DR-deltagere er blevet mødre til tvillinger

Tina og Isabel fra 'Fede forhold' er blevet mødre til tvillinger, og nu har de tre børn under et år.

Seerne lærte Tina og Isabel at kende i DR-serien 'Fede Forhold', hvor parret kæmpede mod kiloene. Den kamp vandt de, og tilsammen tabte de sig 59 kilo.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i luften? Mortada åbner op om relationen til Elvira

Siden har parret også vundet en helt anden kamp - nemlig kampen for at få børn, og for få dage siden kunne de skrive sig titlen som mødre til tre på deres CV.

I august 2023 fødte Tina Rosiak datteren Freja, og nu har Isabel Rosiak født tvillingerne ved kejsersnit.

- Lørdag d. 17/2 blev jeg sendt til tidlig igangsættelse, da der var opstået komplikationer med for højt blodtryk, leverkløe, væskeophobing og lave trombocytter. Vi startede ud med ballonudvidelse i 18 timer, hvorefter vandet blev taget. Veerne begyndte så småt, men blev også lagt i ve-drop for at sætte gang i tingene. 3 gange ve-drop, 27 timer og jeg ved ikke hvor mange store og heftige veer senere, havde jeg kun udvidet mig 4 cm og her trak lægerne stikket for en vaginal fødsel. Jeg skulle i grad 3 kejsersnit, skriver Isabel i et opslag på Instagram.

Klokken 19:19 og 19:21 kom tvillingerne til verden den 19. februar.

- Drengen blev født først med en vægt på 2708g og 47 cm. Pigen på 3055g og 48 cm. Det var en lang og hård fødsel, som kostede mange tårer, men kun af glæde. Det er så vildt endelig at stå med de børn, som vi har kæmpet så længe for, fortsætter Isabel.

LÆS OGSÅ: Saba har besluttet sig: Derfor tager jeg til Malmø

Uventet drejning

Selvom Isabel og Tina er glade, er der også en vis usikkerhed og utryghed i vente efter fødslen.

- Lillemanden er her til aften røget akut på neonatal afdelingen. Lægerne har aldrig set det før, og de er nu ved at finde ud af, hvad han fejler. Vi er selvfølgelig meget bekymret. Send healende tanker til vores lille søn, slutter Isabel opslaget.