Elvira Pitzner
Elvira Pitzner

Kærlighed i luften? Mortada åbner op om relationen til Elvira

Mange er nysgerrige på, om Mortada Haddad og Elvira Pitzner er et par.

For nylig kunne tv-personligheden Elvira Pitzner og Mortada Haddad ånde lettet op, da de blev frikendt i sagen, hvor Elvira var anklaget for utroskab af sin ekskæreste Milad Saadati.

Hele sagen igennem har Elvira og Mortada fastholdt, at deres relation er venskabelig, men alligevel har Mortada Haddad modtaget nysgerrige beskeder i indbakken.

På sin Instagram-story svarer Mortada nu på spørgsmålet om, hvorvidt de har en romantisk relation.

- Vi tror på, at visse aspekter af livet - især personlige forhold - bør forblive private. Det er en værdi, vi holder højt for at nære og beskytte de dybe bånd, vi deler, lyder det.

Af den årsag har parterne ifølge Mortada valgt at værne om deres privatliv, og de vil derfor ikke dele detaljer med offentligheden.

Styrket relation

Mortada Haddad lægger dog ikke skjul på, at de grundet oplevelsen i Dubai kun er blevet endnu tættere forbundet.

- Vi kan dog dele, at efter de udfordringer, vi har stået overfor, har vores oplevelser kun styrket vores relation og skabt et endnu smukkere og dybere bånd mellem os, afslutter han.

Rygterne, om hvorvidt parterne er et par, florerer dog stadig, efter Elvira Pitzner postede en video fra valentinsdag på sin Instagram.

I videoen viser hun nemlig en kage frem, hvorpå der står "6 months M+E". 'Diamant'-datteren afslører dog ikke, hvem kagen er til.

Du kan se videoen herunder: