Janni Ree hastede til gynækolog: Frygtede kræft

Janni Ree blev forskrækket, da hun pludselig begyndte at bløde.

Janni Ree var onsdag taget i biografen med sin gode veninde Ditte Okman for at se gallapremieren på 'Rom'. Her faldt snakken på frygten for kræft, da Ditte Okman for nylig har været igennem flere operationer efter fundet af svære celleforandringer i livmoderen.

Janni ved præcis, hvordan Ditte har haft det, og faktisk står hun selv midt i frygten for at have kræft.

LÆS OGSÅ: Özlems bror udvist af Danmark: Jeg er både ked af det, vred og splittet

- Jeg har også haft svære celleforandringer i livmoderen ligesom Ditte og har gået til tjek hvert år siden 1998, og lige pludselig her for to dage siden, så kommer der frisk blod ud, og så tænker jeg - jamen jeg har jo ikke haft menstruation, siden jeg var 45, og så tænker jeg, jeg har livmoderhalskræft, fortæller Janni til HER&NU og tilføjer:

- Så jeg gik raskt op til gynækologen og sagde - "du må tjekke mig, for jeg tror, jeg har kræft". Så siger han, at han ikke kan se noget, men selvfølgelig er man jo bekymret, for det er jo ikke normalt at bløde, jeg bliver 54 om to uger.

Ifølge gynækologen har Janni intet at frygte, men hun er stadig nervøs.

Janni Ree.
Janni Ree.

- De siger, de tror, det er noget hormonelt, jeg får nogle hormon-piller, men jeg er ikke sikker. Det er lidt mærkeligt. De har jo tjekket mig, men han er nødt til at tjekke mig igen, hvis jeg bliver ved med at bløde. Så jeg håber lidt, det er de hormonpiller, for ellers er jeg da meget bekymret, slutter Janni.

LÆS OGSÅ: DR-deltagere er blevet mødre til tvillinger