Ditte Okman.
Ditte Okman.

Ditte Okman om hård periode: De ville fjerne mit underliv

Ditte Okman har de seneste måneder kæmpet med forstadiet til kræft.

Journalist og radiovært Ditte Okman er onsdag aften taget en tur i biografen med sin gode veninde Janni Ree for at se den romantiske komedie 'Rom'.

LÆS OGSÅ: DR-deltagere er blevet mødre til tvillinger

Artiklen fortsætter under videoen af Janni Ree.

Det er med stort smil på løben, Ditte Okman er ude i aften, da hun for få dage siden modtog en glædelig nyhed efter en hård periode.

- Jeg har haft forstadier til kræft i underlivet, og det har været et opslidende forløb med operationer og den ene i fuld narkose. Jeg har været ret bekymret, og jeg er ret berørt af det, fortæller Ditte til premieren og tilføjer:

- I forgårs ringede lægen fra Rigshospitalet og sagde, at svarene var kommet, og at jeg ikke længere havde forstadiet til kræft, jeg har ikke celleforandringer, og jeg havde ikke HPV virus mere. Så det har været en opslidende omgang. De (lægerne red.) var sådan - enten fjerner vi dit underliv, ellers raskmelder vi dig.

Heldigvis blev Ditte Okman raskmeldt, og den besked er hun meget taknemlig for.

Janni Ree og Ditte Okman.
Janni Ree og Ditte Okman.

- Jeg er så lettet og så glad. Jeg har to relativt små børn, som jeg har været bekymret for, om jeg skulle til at fortælle dem, at jeg er syg. Jeg har jo faktisk ikke været syg, men bare det at have forstadier til kræft, og det har været så fucking svært at komme af med, det har været helt vildt hårdt, slutter hun med et lettet suk, inden hun forsvinder ind i biografsalen.

LÆS OGSÅ: Tomas Strøbye skrev rørende tale til sin egen begravelse: Det har været grusomt og hjerteløst