TV 2-deltager amok: Dømt for at bide dørmand

En af deltagerne i den nye omgang 'Kærlighed hvor kragerne vender' har fået dom.

En "ryste-sammen-bytur" i Odense i starten af august, hvor de fire mandlige deltagere i 'Kærlighed hvor kragerne vender' skulle lære hinanden at kende inden optagelserne gik i gang, fik alvorlige konsekvenser for en af dem.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familie afslører: Det kan få os til at stoppe i programmet

Ifølge TV 2 startede Anders Ingwersen, Tobias Ytting Kjærgaard, Rasmus Bruun og Benjamin Lassen Schmidt aftenen med ølbowling i et kolonihavehus, inden de tog ind på en klub, hvor den stod på øl, shots og sjusser.

Anders Ingwersen, 32, der til dagligt arbejder som webudvikler, blev med sine egne ord 'godt fuld', og siger til TV 2 at han husker aftenen 'i glimt'.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard åbner op om stor sorg: Ikke set datteren i årevis

Efter han tissede indendørs havnede han i karambolage med stedets dørmænd, der, fordi han ifølge domsudskriften, som TV 2 refererer fra, var "meget udadreagerende" og råbte op, endte med at lægge ham ned.

Kort efter kom politiet til stedet.

Ingwersen skrev siden en undskyldning til dørmanden, og han fik besked fra stedet om, at han ikke skulle tænke mere over det, og at der ikke ville ske mere i sagen.

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille i nyt samarbejde: Hudløst ærlige

Men dagen inden optagelserne til 'Kærlighed hvor kragerne vender' sluttede, fik Anders Ingwersen en indkaldelse til retten, og i november blev han dømt for vold.

Fra venstre Anders Ingwersen, Tobias Ytting Kjærgaard, Rasmus Bruun og Benjamin Lassen Schmidt i den varme stol i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.
Fra venstre Anders Ingwersen, Tobias Ytting Kjærgaard, Rasmus Bruun og Benjamin Lassen Schmidt i den varme stol i "Kærlighed hvor kragerne vender".

I dommen, som TV 2 har set, står der blandt andet, at han blev udsat for "en meget voldsom behandling af to dørmænd".

Straffen blev en betinget dom på 20 dages fængsel for at have udøvet vold mod en person, der på grund af sit arbejde er særligt udsat for vold, da der var tale om en dørmand.

Derudover fik han nattelivs-forbud i tre måneder.

LÆS OGSÅ: Christiane åbner op om fødslen: Jeg var panisk angst

- Jeg fortryder helt klart, at jeg bed den dørmand i armen. Og jeg fortryder, at jeg drak mig så fuld, så jeg ikke kunne kontrollere mig og ikke kunne læse en situation - og hvad den kunne ende ud i, siger Anders Ingwersen til TV 2.

Redaktør på 'Kærlighed hvor kragerne vender', Mads Volck, forklarer, at Anders Ingwersen har fået lov at blive i programmet, fordi han hele tiden har været åben om det hændte og tydeligt vist, at han angrer.

LÆS OGSÅ: Bliver Elvira-sagen en del af 'Diamantfamilien'? Nu svarer TV 2

- Det er klart, at vi på TV 2 gjorde os nogle overvejelser, da det stod klart, at episoden ville resultere i en retssag. Men sagen taget i betragtning, så er vores vurdering, at vi fuldt ud kan forsvare, at Anders medvirker i programmerne, og at hans historie måske tilmed kan være med til at sætte fokus på, hvor store konsekvenser fejltagelser begået i fuldskab kan få for ens liv, siger Mads Volck, der bekræfter, at de øvrige medvirkende er blevet orienteret om dommen.

'Kærlighed hvor kragerne vender' er tilbage på TV 2 tirsdag den 27. februar.