Nicklas efter ’Luksusfælden’: Det føltes som chikane

Nicklas gjorde eksperterne stolte i aftenens afsnit af ’Luksusfælden’. Nu giver han en opdatering på, hvordan det så er gået sidenhen.

I aftenens afsnit af ’Luksusfælden’ fik 26-årige Nicklas fra Brønshøj hjælp af programmets eksperter til at få sin økonomi på ret køl igen. Og det var der i den grad brug for. Nicklas, der til dagligt er folkeskolelærer, havde nemlig en gæld på intet mindre end 934.000 kroner. Nicklas havde, udover SU-lån og boliglån, optaget en stor gæld gennem kviklån.

LÆS OGSÅ: Rasmus fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' afvist af flere kvinder: - En dårlig undskyldning

Da eksperterne mødte Nicklas en måned efter, de havde lagt nyt budget, havde han overholdt alle aftaler – og var stoppet med at ryge.

Med en hjælpende hånd fra eksperterne Mette Djernis Gall og Mette Reissmann blev der skåret 56.000 fra Nicklas’ gæld – og han kunne se frem til at være gældfri om seks år og otte måneder.

Presset til kviklån

Førhen var kviklån en hurtig vej til penge for Nicklas, men det endte med at tage kontrollen fra ham.

- Jeg havde taget et lån, og pludselig var jeg involveret i et helt kviklåns-community. De ringede og mailede flere gange om dagen og forsøgte at overbevise mig om, at jeg skulle tage flere lån. Det føltes seriøst som chikane, fortæller Nicklas til HER&NU/Realityportalen og fortsætter:

- De havde virkelig talegaverne i orden. Til sidst tog jeg endnu et kviklån – bare for at de ville lade mig være.

LÆS OGSÅ: Søren Papes Poulsens forældre i stor sorg: De har det rigtig skidt

Efter optagelserne har Nicklas formået at holde sig til budgettet og kviklån er fortid.

- Jeg har mere end holdt planen. Jeg er meget stolt over, at det kunne lade sig gøre. Alle kviklån er betalt ud her i februar, fortæller Nicklas til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Det har faktisk været ganske ligetil. Jeg har ikke bare levet af vand og brød. Jeg tog mig simpelthen sammen og tænkte over, hvad jeg brugte min penge på.

LÆS OGSÅ: Nyt program: Anders Breinholt tilbage på tv