Græd på tv: Derfor ville jeg ikke date Rasmus

Inden Frida deltog i optagelserne til 'Kærlighed hvor kragerne vender', havde hun besluttet sig for, at hun ikke ville date den jyske fynbo.

Tårerne fik frit løb i gårsdagens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender', da 23-årige Frida Marie Schlünzen valgte at takke nej til fortsat at date Rasmus Bruun.

- Jeg syntes, at det var lidt grænseoverskridende at græde foran kameraene, men samtidig er jeg også et menneske, som bærer mine følelser udenpå tøjet. Så hvis folk skulle se den rigtige mig - og ikke en tv-version - så er det jo en del af pakken. Jeg er bare en pige med rigtig store følelser, og jeg synes, at det er okay at græde.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager flytter sammen med kæresten

Kom ikke for Rasmus

Selvom det var tårefremkaldende at afvise den 26-årige fynbo, var det dog aldrig Fridas plan, at det skulle blive til noget mellem dem.

- Jeg kom slet ikke til programmet for at date Rasmus. Jeg havde gjort det tydeligt fra start af overfor produktionen og de andre piger, at jeg ikke havde nogen intentioner om at date Rasmus, fortæller Frida og forklarer:

- Rasmus' minder lidt om de mænd, som jeg har datet tidligere - i hvert fald når det kommer til hans interesser - og jeg prøvede at søge i en anden retning.

Dog valgte Frida at forholde sig åben, og derfor sagde hun ja, da Rasmus spurgte hende, om hun ville på speeddate med ham.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne forladt af kæresten

- Jeg blev ret beæret over og glad for, at han spurgte mig. Dog er jeg ked af, at han misforstod mine signaler på speeddaten, forklarer Frida og fortsætter:

- Jeg blev heller ikke overrasket over, at Rasmus ringede og inviterede mig med videre. For selvom jeg havde prøvet at vise, at det ikke skulle være mig og ham, kunne jeg godt fornemme, at Rasmus ikke havde sluppet tanken om at date mig.

Trods Fridas afvisning endte Rasmus stadig med at få fire kvinder med videre, som han havde interesse for. Produktionen havde nemlig sørget for en plan B - den kan du læse mere om her.

Du kan se 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 hver tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.