Natascha Linea afslører: Klar til at drengene kommer hjem

I næste måned skal 'De unge mødre'-stjernen endnu en tur i retten for atter at forsøge at få sønnerne Miso og Novah hjem.

Sidste år flyttede Natascha Linea Kaup Jensen til Tyskland for at undgå, at myndighederne skulle tvangsfjerne hendes to sønner. Der gik dog ikke lang tid, før tysk politi fandt frem til hendes adresse og kontaktede den danske kommune, der sendte to sagsbehandlere ned for at hente drengene.

Artiklen fortsætter under video.

Siden da har realitykendissen kæmpet for at få sine drenge hjem til Tyskland, og indtil nu har hun vundet to ud af tre sager i ankestyrelsen, da myndighederne tilsynladende ikke har handlet helt efter bogen. Til trods for det mangler hun stadig at få medhold i den sidste sag for at få sine børn hjem, men det håber hun snart på at få.

- Jeg går og venter på, at vi skal i retten i april, fortæller Natascha Linea til HERNU/Realityportalen.

Godt forberedt

'De unge mødre'-stjernen mener, at hun har en god sag, og hun er også forberedt på, at drengene kommer hjem.

- Hvis drengene kommer hjem, bliver vi stadig i Tyskland, og jeg har allerede været i kontakt med en dansksproget skole og børnehave, hvor drengene kan starte, fortæller Natascha Linea, som også har gjort sig tanker om sin boligsituation.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager flytter sammen med kæresten

- Min lejlighed er blevet godkendt til, at jeg godt må have fire børn. Det er ikke verdens største lejlighed, men vi kan bo der i en kort periode, Den vil dog ikke fungere på længere sigt, da børnene bliver ældre, fortæller hun og foklarer, at det var umuligt for hende at få en stor lejlighed til at starte med:

- Når man skal finde en lejlighed i Tyskland kigger de på, om du har en god udtalelse fra en tidligere udlejer i Tyskland. Det har jeg af gode grunde ikke haft, så derfor kunne jeg ikke bare få en kæmpe lejlighed til at starte med.

Realitydeltageren har dog planer om at få en god udtalelse fra sin nuværende udlejer og søge noget større, hvis sønnerne kommer hjem.