Fandt sin far i 'De forsvundne fædre': Sådan går det i dag

Linda fra det populære TV 2-program fik hjælp af tv-vært Kristian Bech til at finde sin far.

I tirsdags rullede tredje afsnit af programmet 'De forsvundne fædre' over skærmen.

Her stiftede vi bekendtskab med den nu 22-årige Linda, der efter flere års tøven endelig har taget kontakt til holdet bag TV 2-hittet.

LÆS OGSÅ: 'Alene i vildmarken' vender tilbage: Her er deltagerne

- Jeg har altid tænkt, at når jeg blev større, kunne det være sjovt at finde min far, siger Linda til HER&NU, der da også deler en lidt mere kedelig version af sin motivation for at medvirke i programmet:

- Når jeg ser andre familieopbygninger, har jeg altid syntes, at der manglede en brik i mit familiebillede. Det her med at kunne spejle sig og se mig selv i andre, også i forhold til, at resten af min familie er meget dansk-udseende, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Vilde før- og efterbilleder: Så meget har de fem kokke tabt sig

Linda har, siden hun fandt sin far, der nu er bosat i Skotland, haft løbende kontakt til ham.

- Jeg har besøgt ham i Skotland en enkelt gang, ellers snakker vi i telefon hver 14. dag, fortæller Linda, der da også afslører, at forholdet til sin far ikke kommer uden udfordringer:

- Jeg synes stadig, at det nogle gange er lidt svært at finde ud af, hvad man skal dele ud af, fordi man ikke rigtigt kender hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Linda med sin far i Glasgow. Foto: Privat
Linda med sin far i Glasgow. Foto: Privat

Den nu 22-årige sygeplejerskestuderende, der siden programmet er flyttet fra sin lejlighed til et kollegieværelse i hovedstaden, spår en lys fremtid for forholdet til sin far.

LÆS OGSÅ: Søren Papes Poulsens forældre i stor sorg: De har det rigtig skidt

- Jeg synes, det er meget rart, at vi lige så stille kan bygge en relation op, fortæller en glad og håbefuld Linda og tilføjer:

- Jeg tænker, at når jeg er færdig (med studiet, red.), kunne det være fedt at planlægge en tur til Pakistan og møde hans familie.

LÆS OGSÅ: Cecilie Stenspil afslører tv-snyd i 'Badehotellet'

Se 'De forsvundne fædre' hver tirsdag kl. 20:50 på TV 2 eller på TV 2 Play.