Kold luft: Bryder sig ikke om Amalies mor

Mikkel Skelskov er ikke bleg for at indrømme, at han ikke er glad for sin svigermor, Lotte.

Det er ingen hemmelighed, at Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy har haft et noget turbulent forhold.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov åbner op om forholdet til Amalie: Har slugt nogle kameler

Parterne fandt dog atter melodien, men det var ifølge Amalies mor, Charlotte "Lotte" Lytton Kejser, ikke nemt at overvære som forældre.

Dengang udtalte hun til HER&NU, at det var svært at stå på sidelinjen "og se ens børn begå den ene fejl efter den anden".

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om forholdet til sin mor

Nu giver Mikkel Skelskov status på, hvordan relationen er til sin svigermor, og han lægger ikke fingre imellem.

- Vi har stadig et anstrengt forhold, jeg tror, at vi i virkeligheden laver den moderne trediveårskrig, for jeg har ikke tænkt mig at blive gode venner med hende lige foreløbigt - ja, hvad har hun ikke gjort, siger han og tilføjer:

- Hvis jeg skal fortælle alt, hvad hun har gjort, så kommer jeg ikke ind og ser premieren i dag. Jeg bryder mig ikke om hende, og så er det sagt, afslutter Mikkel, som var mødt op til premieren på 'Askepot - The Musical' i selskab med Amalie.

Ikke i krig

På trods af, at han kalder konflikten for en "moderne trediveårskrig", så fortæller Lotte til HER&NU/Realityportalen, at hun ikke er i "krig" med Mikkel.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Klar til at drengene kommer hjem

- Jeg har lagt tingene bag mig for lang tid siden. Jeg vil ikke sige, at det er glemt, men det er da super ærgerligt, at voksne mennesker ikke kan finde ud af det, siger Charlotte og tilføjer:

- Men Mikkel er far til mine børnebørn, derfor håber jeg, at han en dag vil snakke med mig. For børnenes skyld, siger hun og understreger, at hun ikke har noget imod Mikkel.

LÆS OGSÅ: Ærlige Sarah Grünewald: Jeg skammer mig rigtig meget

Du kan se hele interviewet med Mikkel Skelskov øverst i artiklen.