Efter strid: Amalie og Mikkel sammen igen

I flere måneder har de kæmpet mod hinanden om den fulde forældremyndighed over deres fælles døtre, men nu er det slut.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at forholdet mellem den tidligere 'Forsidefrue' og Mikkel Skelskov har været enormt turbulent den seneste tid.

I midten af december efterlyste en grådkvalt Amalie parrets fælles børn, 6-årige Josephine og Hannah på 2, som ifølge hende var blevet "bortført" fra deres børnehave af Mikkel.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud efter brud: Han lavede ting bag min ryg

Lige siden har begge parter kæmpet for den fulde forældremyndighed i Familieretshuset.

Afgørelsen, som faldt i Familieretshuset, er ikke offentligtgjort, og noget tyder også på, at der ikke bliver behov for den alligevel.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Natascha Linea: Kan ikke lade være med at grine

Realityportalen og HER&NU erfarer nemlig, at parret har begravet stridsøksen, da de er sammen igen. Det bekræfter flere kilder uafhængigt af hinanden. Amalie og Mikkel har ikke ønsket at kommentere på forholdet.

Uigenkaldeligt slut

Amalie og Mikkel havde ellers begge svoret, at de denne gang ikke ville finde sammen igen.

– Det er prikken over i’et, det hun har budt mig nu. Jeg kommer ikke til at tilgive det mere, jeg gider det bare ikke mere. Det er også begyndt at blive for mærkeligt for pigerne, fastslog Mikkel tilbage i december.

Ikke første gang

Det er langt fra første gang, at der har været problemer i forholdet.

Parret er af flere omgange gået fra hinanden. Under optagelserne til realityprogrammet 'Amalies baby' i 2016 fik seerne første gang for alvor et indblik i det turbulente forhold, da højgravide Amalie Szigethy beskyldte Mikkel Skelskov for at bryde ind i et hus, hvor hun opholdte sig.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter afslører: Derfor drikker jeg ikke længere

Derudover gik parret også fra hinanden i 2021, hvor Amalie kaldte Mikkel for en narcissist og anklagede ham for psykisk vold.

HER&NU har i forbindelse med parrets seneste forsoning forsøgt at få en kommentar fra Amalie og Mikkel, men de er ikke vendt retur.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud efter brud: Han lavede ting bag min ryg

Det er flere kilder tæt på parret, der uafhængigt af hinanden har bekræftet, at Amalie og Mikkel er sammen igen, ligesom de er blevet spottet sammen flere gange for nylig.