Amalie afslører stor beslutning: Nu er det slut!

Den tidligere reality-stjerne har valgt at trække sig fra en stor del af sit liv.

Det seneste halve år har været turbulent for Amalie Szigethy, som i december endte med at efterlyse sine børn, da hendes ekskæreste Mikkel Skelskov tog dem på en uplanlagt ferie. Efter en hård kamp på især de sociale medier, fik hun efter en uge udleveret sine børn igen.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch tjener kassen: Skiller sig af med flere 'Løvens Hule'-virksomheder

Siden da har hendes mund dog været lukket omkring kampen om pigerne, men på Instagram har man kunnet følge, hvad der lignede en bekymringsfri hverdag for Amalie og pigerne. Nu er det dog slut. Det afslører Amalie i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok over kønnet: Endelig en pige

- Hej kære venner. Af hele mit hjerte vil jeg gerne sige tak, fordi I følger mig og har fulgt mig igennem alle årene. Jeg har for første gang i mit liv mærket følelsen af at trække mig for at være mig selv. For at fokusere 100 procent på mine to små dejlige piger og vores familie, skriver Amalie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Regitze sætter ord på bruddet: Jeg elsker ham stadig

- Det betyder ikke, at jeg ikke kommer tilbagte, det betyder blot, at jeg kommer tilbage 100 gange stærkere med ny energi og et nyt syn på livet. Det har været en tanke, som der er blevet vendt mange gange oppe i mit hoved, som jeg nu har valgt at gøre til realitet. Mit fokus er der, det skal være. Bedste hilsner Amalie.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor indlagt med blodpropper: Nu giver hun status

Siden har Amalie rettet opslaget til et par gange, så det nu fremgår i en kortere versione, som dog stadig pointerer, at Amalie vil fokusere på sit liv udenfor skærmen, og at hun klokken 19 i dag deaktiverer sin profil. Se opslaget herunder.