Regitze fra 'Ex on the beach', Sæson 7, 2022
Regitze fra "Ex on the beach", Sæson 7, 2022

Regitze sætter ord på bruddet: Jeg elsker ham stadig

Nu åbner Regitze lidt mere op omkring, hvordan hun har det med det nylige brud fra Nikolai Buhl.

Fredag aften meddelte 'Ex on the beach'-stjernen Regitze Bach sine knap 40.000, at hende og kæresten Nikolai Buhl er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Efter trekantsdrama: Sådan er Joachim og Jackies forhold i dag

Der var dog sparet på ordene fra Regitze, der tydeligt er ked af det over bruddet, men i en video på sin TikTok sætter hun nu lidt flere ord på, hvordan hun har det.

- Jeg elsker ham virkelig højt og ønsker ham alt det bedste. Han har lært mig så meget. Han har vist mig, hvad ægte kærlighed er. At blive elsket af en, som ikke nødvendigvis er tvunget til at elske dig, fortæller en tårevædet Regitze og fortsætter:

- Nu skal vi finde ud at være glade hver for sig. Det bliver hårdt. Det bliver en hård tid. Vi er selvfølgelig begge rigtig kede af det.

LÆS OGSÅ: SE DE SØDE BILLEDER: Ung mor har født

Artiklen fortsætter under billedet...

Regitze Bach og kæresten Nikolai Buhl. (Foto: Privat)
Regitze Bach og kæresten Nikolai Buhl. (Foto: Privat)

I videoen slår hun ligesom i sit opslag på Instagram fast, at der ikke er nogle mørke skyer mellem de tidligere turtelduer.

- Der er ikke nogen, der er uvenner. Der er ikke nogen, der har fundet en anden. Der er ikke nogen, der har været utro. Jeg tror bare, at nogle gang vil man forskellige ting i livet, og selvom man elsker hinanden virkelig højt, og man er glade sammen og det er fantastisk, så er det bare ikke altid nok, fortæller Regitze.

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang jubler efter lang kamp: Venter barn nummer tre

Parret fandt sammen i juni sidste år, hvor Regitze afslørede sin nye flamme efter længere tids hemmelighedskræmmeri, så de nåede ikke at holde årsdag. Regitze havde ellers tidligere givet udtryk for, at hun ville have børn med Nikolai, men sådan gik det ikke.

Du kan selv se videoen herunder:

@regitzebach Nok en af de første gange, jeg tager jer med helt ind❤️‍🩹 please be loving people #love #sadstory #breakup #sometimeslovejustaintenough ♬ original sound - Regitze Bach