Kaspar og Lambang jubler efter lang kamp: Venter barn nummer tre

Parret skal have en lille dreng til november.

'Sommerdrømme'-vinderne Kaspar og Lambang Arianto kan snart kalde sig far og papa til tre. Til november byder de nemlig endnu et lille medlem velkomment i deres familie.

LÆS OGSÅ: SE DE SØDE BILLEDER: Ung mor har født

Det afslører de på deres Instagram.

- Vi kan ikke vente med at få lov til at elske dig! Vi har kæmpet og ventet længe, men til november byder vi endnu et ønskebarn ind i vores familie og vores hjerter. Vi kunne ikke være lykkeligere! skriver de i det søde opslag, som kan ses nederst i artiklen.

Parret fik deres tvillinger Java og Atlas for godt fire år siden ved hjælp af den amerikanske rugemor Lindsay, men da man ifølge de amerikanske sundhedsmyndigheder ikke må bære igen, har de ventet på det rigtige match, selvom de befrugtede æg har ligget klar længe.

LÆS OGSÅ: Linse og Vlado i nyt samarbejde

De ønsker nemlig ikke hvem som helst til at bære deres ønskebarn, men en kvinde, de kan have tæt kontakt med både før, under og efter graviditeten. Og det har de fundet. Det fortæller de til Realityportalen/HER&NU.

- Vi er gravide med en surrogat i USA – præcis som da vi fik tvillingerne. Hun er en helt igennem fantastisk kvinde, og vi har fået et stærkt venskabsbånd til hende, hendes mand og deres egne skønne børn. Vi glæder os til at fortælle meget mere om hende i den kommende tid, for vi har besluttet os for at være meget åbne om processen. Dermed er håbet, at en masse mennesker kan få et indblik i – og forhåbentlig også aflivet nogle myter omkring – hvad det vil sige at stifte familie ved hjælp af international surrogacy, fortæller Kaspar.

LÆS OGSÅ: Lene Beier med vild nyhed: Sælger huset og flytter til udlandet

Lang ventetid

For godt et år siden fortalte det dansk-indonesiske par, der til daglig bor i Valby, om deres brændende ønske om at udvide familien, og de seneste måneder er det pludselig gået stærtk.

- Vi havde ægopsætning i slutningen af februar og fik den første positive graviditetstest i starten af marts, og et par uger efter var vi med på et videokald til den allerførste scanning. Det er det største! Vi har gået og gemt på den lykkeligste lille hemmelighed et par måneder nu, men i sidste weekend fortalte vi alle vores nærmeste nyheden, da vi holdt 40-års fødselsdagsfest for Lambang. Så nu er vi også klar til at råbe det ud til resten af verden, forklarer Kaspar.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor indlagt med blodpropper: Nu giver hun status

Artiklen fortsætter under billedet...

'Sommerdrømme'-parret Lambang og Kaspar med tvillingerne i deres gæstehus i sommerhuset på Falster.
'Sommerdrømme'-parret Lambang og Kaspar med tvillingerne i deres gæstehus i sommerhuset på Falster.

Drømmen om at gøre familien større har dog ikke været helt smertefri. Pandemien har nemlig sat sit aftryk og skabt nogle efterdønninger, der har gjort, at det først nu har været muligt at finde en rugemor.

- Vejen til familieforøgelsen har været fuld af bump. Primært på grund af Corona-pandemien, som har kastet masser af uforudsete forhindringer af sig undervejs. Vi vælger at få børn via surrogacy i USA, da det har været fuldt ud lovligt i landet i flere årtier, og de har et helt fantastisk trygt setup med læger og advokater, som kontrolleres af sundhedsmyndighederne, fortæller Kaspar og fortsætter:

- Men under pandemien blev alt nærmest sat på pause, da sundhedssystemet var under et kæmpe pres. Dermed eksploderede ventetiden, og det har taget næsten tre år, fra vi første gang besluttede, at vi var klar til at få flere børn.

LÆS OGSÅ: SE DE SØDE BILLEDER: Naja viser kæresten frem

100 babyer mere

Parrets nuværende tvillinger har på papiret hver sin biologiske far, da Kaspar og Lambang hver især befrugtede et æg fra den samme donor, og de glæder sig til snart at kalde sig storesøskende.

- Vi har haft to skønne unger at kaste al vores kærlighed efter, mens vi ventede. Og nu er de bare SÅ klar på at blive storebror og storesøster. De glæder sig helt vildt, og mener, at vi bør få 100 babyer mere, afslutter Kaspar.

LÆS OGSÅ: Nu bliver Mary kørt i stilling: Topjob i udlandet

Ventetiden har parret da også brugt på at søsætte nye projekter. De har nemlig selv skrevet en serie på fire børnebøger om deres familie. To af dem udkommer allerede til efteråret, så det ser ud til, at efteråret bliver en både glædelig og travl periode.

Derudover starter Lambang på nyt job som læge på børneafdelingen på Hvidovre Sygehus, og Kaspar er vendt tilbage til sit job som kommunikationsdirektør, efter han i efteråret blev sygemeldt med stress.

LÆS OGSÅ: James Corden takker af: Familien kalder