James Corden takker af: Familien kalder

Tv-værten James Corden har besluttet at sige stop.

James Corden har netop været vært på det populære, amerikanske talkshow 'The Late Late Show' for sidste gang. Efter otte succesfulde år har den 44-årige tv-vært nemlig besluttet at sige stop.

Artiklen fortsætter under videoen med Tue og Asger fra 'Først til verdens ende'...

– Min kone og jeg har altid vidst, at dette var et eventyr og ikke en endelig destination, forklarer Corden.

James Corden havde både sin hustru, Julia Carey, og
sine forældre Malcolm og Margaret med, da prinsesse Anne i 2015 gjorde ham til Officer of the Order of
the British Empire på Buckingham Palace.
James Corden havde både sin hustru, Julia Carey, og sine forældre Malcolm og Margaret med, da prinsesse Anne i 2015 gjorde ham til Officer of the Order of the British Empire på Buckingham Palace.

I 2012 giftede tv-værten sig med briten Julia Carey og sammen har parret fået børnene Max, 12, Carey, otte, og femårige Charlotte. Og det er særligt børnene, der ligger til grund for tv-værtens beslutning om at sige jobbet op.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører nyt navn

– Mine børn bliver ældre, deres bedsteforældre bliver ældre, og det føltes måske bare som det rigtige tidspunkt for os som familie at være friere i vores beslutninger, lyder det eftertænksomt fra Corden, der allerede for et år siden varslede sin opsigelse.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i DR-hit: Nu er det slut

Selvom publikum, kollegaer og hovedpersonen selv altså har haft et år til at vænne sig til tanken, så er det alligevel en rørt Corden, der takker endegyldigt af.

– Jeg kommer til at savne følelsen af at komme ind på dette kontor hver dag og vide, at nogen vil få mig til at grine. Jeg kommer også til at savne alle de gode venner, jeg har fået, forklarer tv-værten og slår fast, at han var meget rørt igennem hele den sidste udsendelse. Corden, Carey og parrets tre børn flytter nu tilbage til venner og familie i London, hvor både Corden og hans hustru oprindelig kommer fra.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Fik hjælp af stjerne fra ‘Løvens Hule’

Det var kærlighed ved
første blik, da Corden
og Julia mødte hinanden igennem en fælles
ven i 2009.
Det var kærlighed ved første blik, da Corden og Julia mødte hinanden igennem en fælles ven i 2009.

– Der er så mange ting, jeg gerne vil se, om jeg er i stand til at udrette. Jeg skal se, hvad der er derude, lyder det fra Corden. Selvom ikke alle amerikanere anede, hvem Corden var, da det først lykkedes ham at få sit eget talkshow i USA, så var entertaineren et kendt ansigt i England. Her medvirkede han både i film og teaterstykker, og han er blandt andet blevet hyldet for sit arbejde med en Order of the British Empire af kongehuset og en Tony Award.

LÆS OGSÅ: Taler ud i ny bog: Sussi afslører alt

Om han har præcise planer for fremtiden, vil han ikke løfte sløret for, men det lader i hvert fald til, at seerne lige så godt kan vænne sig til at skulle undvære Corden i populære talkshowprogrammer.

– Jeg kan ikke forestille mig et scenarie, hvor jeg ville vende tilbage som vært på den slags programmer, slår tv-stjernen fast.