Sussi sætter Leos urne i jorden.
Sussi sætter Leos urne i jorden.

Taler ud i ny bog: Sussi afslører alt

Nu kan man komme helt tæt på Sussi.

Der har været rift om Sussi Nielsen, siden hendes elskede mand og musikalske partner gennem et helt liv, Leo, døde i februar. Tilbuddene vælter ind, ikke bare fra elskovshungrende mænd, men flere tv-produktionsselskaber har været forbi Sussi med tilbud, og bogforlagene er også klar med papir til historien om Sussis fantastiske liv.

Det blev Politikens forlag, som løb med sejren og til oktober udgiver ”Sussis historie”.

LÆS OGSÅ: Sat til salg på Langeland: Vil du være Sofie Lindes nabo?

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Sussi og Leo inviterede indenfor kort før Leos død.

- Den kommer til at handle om hele mit liv, fra jeg blev født i Tanzania i Afrika, til jeg kom hjem til Nordjylland og voksede op der. Og så selvfølgelig om mødet med Leo, alle vores år samme, både som kærester og om musikken helt frem til Leo døde. Jeg brugte fem dage i påsken på at tale med forfatteren, fortæller Sussi Nielsen, 67, til HER&NU, som trofast gennem alle årene har skildret Sussi & Leos historier i bladet.

På tur med Sussi og Drengene på Løgstør Parkhotel i marts, hvor er stadig er gang i Sussi.
På tur med Sussi og Drengene på Løgstør Parkhotel i marts, hvor er stadig er gang i Sussi.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnnys store fortrydelse: Jeg nåede det ikke

Kommer bag facaden i bogen

Biografien om Sussis historie præsenteres som en varm, rørende og humoristisk beretning, fortalt af et festfyrværkeri af en kvinde, som det er umuligt ikke at elske:

LÆS OGSÅ: Sussi opfyldte Leos sidste ønske: Han ville hjem og dø

”Biografien om Sussi Nielsen, den ene halvdel af den ikoniske popduo Sussi og Leo, er en skøn og livsbekræftende fortælling om en kvinde, der har vundet manges hjerter med sin bramfrihed og ukuelige livsvilje. I fem årtier har Sussi og Leo underholdt danskerne med et medrivende show på scenerne rundt om i landet. Sussi har aldrig været bange for at hive op i kjolen og vise ben og baller, og sammen med Leo har hun aften efter aften skabt en fest for hundredtusindvis af danskere. Sussi er kendt for at sige tingene lige ud, og det er netop hendes ærlighed og charmerende facon, der har gjort hende til en af Danmarks mest folkekære personligheder. Men bag facaden har hun oplevet både lykke og sorg.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører: Derfor var Leo bange for at dø

Leo var Sussis helt store kærlighed, her ses de til deres 50-års jubilæum.
Leo var Sussis helt store kærlighed, her ses de til deres 50-års jubilæum.

Vi kommer helt tæt på hendes livs udfordringer. Sussi fortæller om tabet af sin mand og musikalske partner, og om hvordan hun efter hans død i februar 2023 har været tvunget til at genopfinde sig selv både personligt og professionelt.

Det er et indblik i, hvordan hun har håndteret sorgen og savnet efter sit livs kærlighed, og hvordan hun har fundet mod og styrke til fortsat at optræde og sprede glæde blandt sit store publikum”.