Sussi afslører: Derfor var Leo bange for at dø

Efter lang tids sygdom sov dansktopstjernen natten til lørdag ind i sit hjem

Det sidste, Leo Nielsen sagde til Sussi, gjorde hende ked af det på hans vegne.

- Jeg er så bange, sagde han i lørdags til hende på sygehuset i Hjørring, hvor han skulle undersøges efter at være blevet konfus og meget dårlig derhjemme.

LÆS OGSÅ: Sussi opfyldte Leos sidste ønske

Hun mener, han frygtede, at han ikke blev genfødt, sådan som han altid har troet.

- Leo mente jo, der må være en mening med at vi er her. At vi kommer igen. Og jeg tror han var bange for at han havde taget fejl. At det ikke var sådan. Vi har jo ingen beviser, men det er et sted i bibelen, hvor det står. Jeg ved godt, mange bliver snerpede, når jeg taler om bibelen, men der står noget i stil med at man ikke skal være overrasket over at blive født på ny. Det er vi ikke alene om at tro. Det er jo en tro mange har sammen med os, siger Sussi, der tidligere har fortalt, at hun er Leo ikke er medlemmer af folkekirken.

Sussi og Leo. (Foto: Niels Henrik Dam)
Sussi og Leo. (Foto: Niels Henrik Dam)

– Vi er ikke medlemmer af folkekirken. Vi tror på Gud, og vi tror på, at Jesus har eksisteret, men vi synes ikke, de prædiker det, som der står i bibelen, har hun sagt.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før i ’X Factor’

Sussi håber, at hun møder Leo igen, ligesom han ofte mødte nogen, han mente, at have kendt i et tidligere liv.

- Vi har altid troet på, at vi bliver født igen. Men ikke som en sommerfugl eller sådan noget, men som et menneske igen et eller andet sted. Det kunne være lidt hyggeligt at tænke på at han blev genfødt i Danmark og så en dag, så står der en lille dreng foran scenen og hører os, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror ikke man kan kende hinanden på den måde. Men han har tit mødt nogen, hvor han sagde, "Jeg er sikker på at jeg har mødt ham i et af mine forrige liv. Jeg synes, jeg kender personen". Det er virkelig meningsløst hvis vi bare er væk når vi dør. Hvis man ikke har det med sig, hvor skulle man så have sit specielle talent fra? Det tror jeg man tager med videre, slutter Sussi.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller har mistet sin lillesøster: Min største sorg