Way Back When.
Way Back When.

Nyt girlband: Danske sangerinder slår pjalterne sammen

Saszeline, Julie Berthelsen, Maria Montell og Julie Rugaard har dannet en ny pigegruppe, som vil spille elskede 90'er og 00'er hits.

De fire sangerinder - Saszeline, Julie Berthelsen, Maria Montell og Julie Rugaard, som er bedre kendt under kunstnernavnet Blå Øjne - har alle haft kæmpe radiohits tilbage i 90'erne.

Artiklen fortsætter under videoen:

Og snart kan du opleve kvinderne optræde med de velkendte numre i det danske sommerland.

De fire kvinder har nemlig slået pjalterne sammen og har dannet pigegruppen 'Way Back When', som vil optræde til 'Vi Elsker'-festivalens koncerter rundt i Danmark.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Hærværk og indbrud

Det skriver 'Vi Elsker' i en pressemeddelelse. Det er stifter og arrangør for 'Vi Elsker', Riffi Haddaoui, der har sammensat gruppen.

Til dagligt laver medlemmerne af 'Way back when' noget vidt forskelligt. Maria Montell laver stadig musik, Julie Berthelsen lever af sin sang og musik, Saszeline Emmanuelle er psykoterapeut og Julie Rugaard er kulturredaktør hos Go' Morgen og Go' Aften.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sådan fik jeg 'X Factor'-jobbet

Fælles for dem alle er, at de elsker at synge og optræde og hele ideen om at gøre det sammen, ser de i den grad frem til.

- Da jeg blev spurgt for nylig, om jeg ville trykke den af for et stort publikum med damerne her, kunne jeg jo ikke sige nej, siger Maria Montell.

Også Saszeline Emmanuelle ser frem til at dele scenen med de resterende medlememmer.

- Det bliver fantastisk at dele stemme og scene med så sprøde sangerinder. Det glæder jeg mig virkelig til, lyder det.

LÆS OGSÅ: Abdel Aziz Mahmoud scorer nyt job

Musikalske overraskelser

De fire kvindelige supernavne vil synge med på hinandens numre, og der vil være musikalske overraskelser til publikum, dans, koreografi og et kæmpe sceneshow.

- Publikum kan se frem til vores gode, gamle sange på meget høj volume leveret af et hold meget oplagte - nu voksne piger, der bare ser frem til at dele det her med publikum, siger Julie Berthelsen.

LÆS OGSÅ: 'Love Island' vender tilbage

Det er nyt for kvinderne at indtage scenen sammen, og det bliver sundt, lyder det fra Julie Rugaard i pressemeddelelsen.

- Der jo ret beset ingen af os, der har prøvet det her før, og mon ikke vi allesammen skal minde os selv om at give plads ind i mellem. Men det tænker jeg kun er sundt. Og jeg er ret sikker på, at vi allesammen bliver bedre af, at vi nu er flankeret af hinanden, siger hun.

LÆS OGSÅ: Peter Myginds fortid: På kanten af loven

'Way Back When' går på scenen for første gang den 10. august i Rødovre. Dernæst går turen til Aalborg den 17. august samt Odense og Esbjerg den 24. august.