Ikke set på tv: Fik hjælp af stjerne fra ‘Løvens Hule’

Brødrene Tue og Asger fik hjælp udefra af en helt særlig person.

Allerede i afsnit 2 er brødrene Tue og Asger Ammundsen særdeles heldige i kapløbet 'Først til verdens ende' på TV 2. Det lykkedes nemlig de to at få 240 dollars af en tilfældig mand på gaden uden selv at spørge efter penge.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie har opsagt ny stilling

- Vi er i så dårligt humør, for vi har intet spist, vi er trætte og kan ikke komme ud fra byen. Vi går rundt og spørger folk, om de vil køre os. Efter at have gået rundt frem og tilbage på hovedvejen nogle gange, så ser vi nogle gutter, der sidder og drikker drinks og ser totalt seje ud. Så er der en af dem, der råber, om vi har brug for hjælp, fortæller Asger til HER&NU og Tue tilføjer:

- De fleste kunne ikke hjælpe med kørsel, hvilket gav god mening klokken otte om aftenen. Og så kom det bare ud af det blå, for vi havde overhovedet ikke været ovre at snakke med dem.

Den venlige mand kunne ikke køre drengene, men han tilbød dem 240 dollars til en vogn, hvilket svarer til cirka 1600 danske kroner.

- Der er regler om, at man ikke må spørge om penge, det skal ske naturligt. Så vi dobbelttjekkede med produktionen, og så længe de tilbød det, så måtte vi gerne, forklarer Tue.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye forretning: 11.000 kroner for én måned

Brødrene fik mandens visitkort, og det skal vise sig, at det ikke er hvem som helst, der har givet dem penge.

- Det er Michael Green fra det Amerikanske ’Løvens Hule’ – kaldet ’Shark Tank’. Han har nu en virksomhed, der hedder ‘Science for Everyone’ og lærer fysik til unge mennesker. Vi skal lige have skrevet til ham, fortæller Tue.

LÆS OGSÅ: Stine fra ‘Bachelor’ indlagt på 11. døgn

Se Michael Green i 'Shark Tank' herunder: