Fie Laursens nye forretning: 11.000 kroner for én måned

Fie Laursen har åbnet en helt ny forretning, hvor hun hjælper andre med det spirituelle.

Fie Laursen har efter eget udsagn selv været igennem en spirituel rejse, og nu føler hun sig klar til at hjælpe andre, der mangler en ny retning i livet eller viden om, om man er på rette vej.

Med en ny Instagram-profil forklarer Fie Laursen, hvordan hun mener, hun kan hjælpe.

- Fra podcast til online mentorships så vil denne healende base udvikle sig igennem tiden. Hvis du står et sted i dit liv, hvor du mangler guidance eller et fællesskab, så er HealingFie det rette for dig, indleder Fie sit første opslag på siden.

LÆS OGSÅ: Asbjørn kaster sig ud i vild konkurrence: Det var en spontan idé

Tilbyder kontakt døgnet rundt

Fie Laursen har efter eget udsagn selv ni års erfaring med den spirituelle vej, og hun føler sig derfor klar til at hjælpe andre.

- Jeg står klar med åbne arme til at hjælpe dig på den rejse, du er på, skriver Fie i en story og tilføjer i et opslag:

- Er du ved at føle dig skør i din spirituelle opvågning og ønsker 24/7 kontakt til mig, hvor du kan få svar og guidance på alt i stedet for at gå igennem hundrede bøger, videoer og profiler. Jeg har selv været det igennem og med 9 års rejse i min spiritualitet, glæder jeg mig til at give min viden og kærlighed videre til jer, der starter jeres rejse. I er ikke alene, skriver Fie fortsat.

LÆS OGSÅ: Stine fra ‘Bachelor’ indlagt på 11. døgn

Dyr vejledning

Det er dog langt fra billigt, hvis man drømmer om at få hjælp af Fie til sin spirituelle rejse. For selvom Fie Laursens virksomhed er nystartet, så er hun markant dyrere end de andre udbydere på markedet i Danmark.

Hvis man ønsker en times session i form af at videoopkald med med Fie, koster det 1666 kroner. Man kan også få en uges mentorship for 4444 kroner og én måned for 11.000 kroner.

På Fie Laursens hjemmeside er det desuden en god blanding af healing, mulighed for at købe personlige hilsener, links til Fies musik og ikke mindst til hendes OnlyFans-profil. De seneste år har Fie nemlig tjent sine penge ved at lave porno på OnlyFans.

Læs mere om Fies nye forretning HER.

LÆS OGSÅ: WHAT: 5 ting du ikke vidste om ‘FBOY Island’