WHAT: 5 ting du ikke vidste om ‘FBOY Island’

Har du også undret dig over, hvem der bestemmer, om fyrene er FBOYS eller NGUYS, eller hvordan pengepræmien bliver fordelt til slut? Så læs med og få svar på fem ting, du sikkert ikke vidste om programmet.

Det nye realityprogram 'FBOY Island' er godt i gang. Men i og med at programmet er helt nyt, er der stadig mange ting, som seerne undrer sig over eller slet ikke ved.

LÆS OGSÅ: Vild forvandling: Det har Christel Trubka fået lavet

Realityportalen har derfor allieret sig med deltageren Mantas, som fortæller, hvad der foregår bag kameraerne.

1. Begrænset mængde alkohol

Deltagerne laver aldrig selv deres drinks i programmet. De bliver serveret for dem, så produktionen kan styre alkoholindtaget.

Der er også begrænsninger på, hvor mange drinks deltagerne må indtage. Til en mingling må de få to drinks hver, og til de sjældne pool-parties må de få fire drinks hver.

- Nogle gange mistænkte vi, at der slet ikke var alkohol i, fortæller Mantas, som også fortæller, at det var en gut, der hed John, som lavede de forskellige drinks.

LÆS OGSÅ: Efter flere dages fødsel: Nu er realitypar blevet forældre

2. Bingewatching i villaen

Deltagerne bliver frataget deres telefon, når de ankommer til den dominikanske republik, hvor optagelserne til programmet finder sted. Heldigvis har produktionen udstyret drengenes villa med en Playstation 5 med FIFA, Netflix og HBO.

- Vi nørdede rigtigt mange serier. Vi så blandt andet 'Peaky Blinders' og 'Last chance U', og så lavede vi FIFA-turneringer, fortæller Mantas.

LÆS OGSÅ: Smart trick: Kærestepar tager røven på efterforskerne i 'Jaget Vildt'

3. Som at bo på hostel

Drengene og pigerne bor hver for sig. Drengene bor på forskellige værelser i den villa, hvor mingling og poolparties blive afholdt. Nogle af værelserne er udstyret med en dobbeltseng, mens andre værelser var mere hostel-lignende med køjesenge.

- Da vi ankom, blev vi fordelt af de deltageransvarlige. Der blev jeg sat sammen med Lukas, og vi fik et værelse med en dobbeltseng. Der er dog noget rokade undervejs, da folk ryger ud, og nye kommer ind. Jeg var dog heldig og ende i en dobbeltseng igen - denne gang med Christoffer, fortæller Mantas.

LÆS OGSÅ: Regitze deler fotos på betalingsside: Ikke porno

Pigerne boede i en anden villa.

4. Fuckboy eller niceguy

Før optagelserne starter, er drengene til flere samtaler med produktionen. Her bliver de spurgt ind til deres tidligere kærlighedsliv og datingmønstre.

- Jeg blev stillet en masse spørgsmål. Jeg blev blandt andet spurgt: Hvordan afslutter du en relation til en kvinde? Har du haft mange partnere? Og har du nogensinde ghostet en?, forklarer Mantas.

Efterfølgende skal drengene selv beslutte, hvad de vil definere sig selv som i programmet. Tv-holdet giver dem dog vejledning baseret på samtalerne.

LÆS OGSÅ: Kendt YouTuber afslører kønnet

5. Hvem vinder pengene til slut?

I slutningen af programmet er der en pengepræmie på højkant. Her kan fyrene, som har meldt sig til som fuckboys, vælge at tage hele præmien, mens niceguys er tvunget til at dele.

- Det er her kærlighedseksperimentet rent faktisk bliver sjovt. For vil kvinderne tage det sikre valg med niceguys og pengene, eller vil man tage chancen med en fuckboy og måske tabe det hele på gulvet?, lyder det fra Mantas.

I det amerikanske er der flere twist i forhold til pengepræmien. Kvinderne får eksempelvis også muligheden for at løbe med alle pengene, hvis de vælger sig selv, og derved vælger både niceguys og fuckboys fra.

LÆS OGSÅ: CHOK: Droppet af Mads Langer i en sms

Derudover er det også sket, at en fuckboy ved navn Garrett Morosky valgte penge frem for et forhold til kvinderne under finalen - Men han endte aldrig med pengepræmien, da produktionen ikke ville hylde fuckboys og derfor valgte at donere pengene til velgørenhed i stedet.

Den danske udgave af realityshowet har på flere fronter ladet sig inspirere af det amerikanske, men kun tiden kan vise, om det også kommer til at gælde pengepræmien.