Linse Kessler og Vlado Lentz
Linse Kessler og Vlado Lentz

Linse og Vlado i nyt samarbejde

Hvad får man, når man sætter en tidligere kriminel tv-personlighed og en kontant færdselsbetjent sammen? Det finder vi snart ud af.

Der er et noget atypisk samarbejde under opsejling. Det delte Linse Kessler i går på sin Instagram story.

LÆS OGSÅ: Lene Beier med vild nyhed: Sælger huset og flytter til udlandet

Artiklen fortsætter under videoen...

- Nå, nu skal I se, om I kan gætte, hvem der er på billedet sammen med mig, indleder Linse sin story, hvorefter hun har delt et selfie af sig selv og halvdelen af ansigtet på en person, der tydeligvis er Vlado Lentz.

LÆS OGSÅ: Nora beskylder Andreas for utroskab: Webcam-girls og vild bytur

Vlado må siges at være blandt landets mest velkendte færdselsbetjenter, og han er kendt fra 'Politijagt', hvor han patruljerer på de danske veje.

Han står i stærk kontrast til Linse, der har en fortid med uoverensstemmelser med ordensmagten. Hun har flere fartbøder i baggagen, og hun er kendt for sin modvilje over for p-vagter. Og så har hun siddet bag tremmer i sammenlagt syv år for blandt andet hash-smugling, knivstikkere og ulovlig våbenbesiddelse.

LÆS OGSÅ: 'Vildmarken'-vinder med kritik: Hvis du smider bukserne, får du sendetid

Dét på trods slår Vlado og Linse sig sammen i et overraskende samarbejde.

- Vi er gået i gang med noget virkelig interessant sammen, det er også mega hyggeligt og morsomt. Men mest af alt, er tingene bare ikke altid sort hvidt. Hold nu op, hvor jeg glæder mig, skriver Linse på sin story.

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark kæmper mod homofobi: Jeg bliver ked af det

Hvad det er præcis er, de to tv-personligheder har i støbeskeen, må tiden vise.

Det er dog ikke første gang, at Vlado bevæger sig væk fra de danske veje og overrasker med nye projekter. For knap tre uger siden startede han sammen med sin søn TikTok-profilen 'Vladoogkjartoffel', som i skrivende stund har 53.800 følgere. Det tyder altså på, at der er stor interesse for den folkekære færdselsbetjent.

LÆS OGSÅ: Kan Louie fortsætte i ‘Årgang 20’? Maria Mainz afslører særligt møde med tv-holdet