Vlado fra 'Politijagt'
Vlado fra 'Politijagt'

Vlado fra 'Politijagt' springer ud som TikTok-stjerne

Der er allerede stor interesse for profilen, der kun har godt en uge på bagen.

62-årige Valdo Lentz, der vel nok er en af landets mest velkendte færdselsbetjente, er nu at finde på den populære videoapp TikTok.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist sætter huset til salg

Artiklen fortsætter under videoen med Skinz og Jonathan Harboe.

Profilen 'Vladoogkjartoffel', som han deler med sin søn Alexander på 17, har i løbet af den første uge på mediet allerede opbygget sig en misundelsesværdig følgerskare.

LÆS OGSÅ: CHOK: Gravid ung mor forlader Danmark

Her følger mere end 51.000 følgere nemlig allerede med - og at det skulle gå så tjept, kom i den grad bag på Vlado Lentz.

- Vi havde slet ikke forventet, at der ville være sådan en interesse for det. Det er helt vildt og virkelig overvældende, fortæller færdselsbetjenten til HER&NU og tilføjer:

- Det har overrasket os meget. Vi havde nok forberedt os lidt bedre og haft flere idéer, hvis vi vidste, det ville gå så stærkt.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

For nu bliver det primært fjollerier og spas, der kommer til at pryde profilen, men på sigt håber far og søn, at der også kan blive plads til lidt mere seriøse budskaber og læring.

Med sine 62 somre er Vlado Lentz dog heller ikke den umiddelbare målgruppe for platformen, hvorfor det da også er Alexander, som står for at holde TikTok-profilen i trit.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerner er blevet uvenner omkring dyremishandling

@vladolentz Så er Danmarks mest kendte færdelsbejent på tiktok sammen med sin søn @Kjatorffel ♬ original sound - vladoogkjatorffel

LÆS OGSÅ: Maria Fantino bliver vært for underholdningsprogram