CHOK: Gravid ung mor forlader Danmark

Natascha Linea er ikke længere bosat i Danmark.

Forleden kom det frem, at de tidligere veninder og deltagere i 'De unge mødre' Natascha Linea Kaup og Katherina Søborg var blevet uvenner over en kat, som Natascha Linea var flyttet fra og havde bedt Katherina om at passe.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Fie Laursen afslører vildt vægttab

De kunne ikke finde katten, som ifølge Natascha Linea var udenfor, og da de fandt ham, var han indendørs og slemt tilredt. De to unge mødre er ikke helt enige om begivenhedernes gang, men da Natascha Linea skulle forklare sig på Instagram, afslørede hun blandt andet, at hun er flyttet.

LÆS OGSÅ: Sandhedens time: De er FBOYs, og de er Nice Guys

- På et tidspunkt i marts måned blev jeg nødt til at tage lidt akut fra Mors af personlige årsager. På dette tidspunkt var jeg ikke klar over, hvor længe det handlede om, men regnede kun med, det var få dage. Efter cirka en uge finder jeg ud af, at jeg ikke vender retur til Mors og spørger Katherina, om hun ville have lyst til at overtage katten igen, hvilket hun meget gerne vil, skrev Natascha Linea på Instagram.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian klar til ny sæson 'Love is blind'

Siden har rygterne omkring flytningen floreret på sladdersider som for eksempel Reddit, og nu viser det sig, at i hvert fald nogle af rygterne holder stik. Natascha Linea har ikke blot forladt Mors, hun har også forladt Danmark.

Nyt liv i Tyskland

På Instagram har hun ændret navn til _meine_wahl_, som betyder "mit valg", og et tysk flag pryder hendes profilbillede. I profilteksten står der, at hun er bosat i Tyskland.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo har talt ud: Venner igen

Det fremgår ikke på hendes profil, hvorfor hun er flyttet til Tyskland, og der er blot to opslag på profilen, hvor hun også har slettet sine opslag omkring katte-skænderiet med Katherina. På det ene af de to tilbageværende opslag italesætter hun dog rygterne.

- Der går så sindssygt mange rygter omkring mig lige nu. Jeg vil som situationen er ikke kommentere yderligere på noget af det. Dette håber jeg, I forstår, og at I vælger at respektere mit personlige valg på dette punkt! Om jeg en dag i fremtiden ønsker at give en længere forklaring, det må tiden vise. Jeg har endnu ikke endegyldigt besluttet mig, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor: Jeg har det frygteligt

- Men helt ærligt så tror jeg det ikke, mine unger har brug for ro, tryghed, stabilitet, og mest af alt har de ikke brug for, at hele Danmark fortsat skal vide alt om dem. Lige nu ved jeg, at jeg ikke har lyst til at dele denne del af mit og mine børns med offentligheden. Vi har brug for ro og tid til at samle os i vores nye hverdag. Og så må tiden vise, hvad der kommer til at ske.

Hun tilføjer, at hendes Instagram fortsat vil være åben, men hun ved endnu ikke, om hun kommer til at dele noget af sin rejse. Indtil videre lader hun den dog stå. Det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Denne her instagram er forsat åben men jeg ved endnu ikke om jeg kommer til at dele noget omkring min rejse nu, men indtil jeg har besluttet mig så lader jeg den være.