Martinna (Foto: Janus Nielsen)
Martinna (Foto: Janus Nielsen)

Gravid ung mor: Jeg har det frygteligt

Selvom Martinna Petersen er gravid for fjerde gang, betyder det ikke, at hun ser frem til at skulle føde.

Forleden afslørede Martinna Petersen, der er kendt fra 'De unge mødre', at hun og manden Mikkel skal være forældre for fjerde gang.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Linda P. fortæller om at være mor.

Men selvom lykken er stor, og Martinna understregede, at der manglede én i børneflokken, så er det alligevel en hård tid for hende. Det fortæller hun i et opslag på Instagram, hvor hun har samlet nogle billeder fra tiden efter, hun fandt ud af, hun var gravid.

- Jeg har haft og har det frygteligt - fysisk og psykisk. Min angst buldrer på livet løs. Angst for at skulle føde igen. Og angst for at skulle igennem 9 måneders helvede igen. Jeg er virkelig bare ikke god til det. Men jeg gør det jo alligevel - og ikke uden grund. For der manglede virkelig én. Og på trods af alt det hårde er jeg taknemmelig helt inde i hjertet, skriver Martinna på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kåre Quist sætter huset til salg

- For livet i min mave, men også for de fantastiske, støttende mennesker omkring mig. Familie og venner. Jeg ville aldrig komme igennem det uden Mikkel og Melanie, som er der for mig 24/7. Og mine børn de holder mig oppe. Og jeg skal nok komme igennem det, endnu engang. For jeg ved, at det er uendelig kærlighed, som venter på den anden side.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino bliver vært for underholdningsprogram

Angst overskyggede glæden

Hun takker også sine følgere for den kærlighed og støtte, hun har modtaget, efter hun offentliggjorde sin graviditet.

Da Martinna var gravid med sit tredje barn, sønnen Luca, var hun sikker på, han skulle være det sidste barn, og hun lagde ikke skjul på, at hun var meget angst omkring især fødslen.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso afslører: Baby og forlovelse

Martinnas angst handler om hendes egne følelser, har hun tidligere fortalt, for alle tre fødsler har været fine, og det skyldes ikke, at Martinna har haft traumatiserende oplevelser under fødslen. Hun har født naturligt og uden at sprække, har hun tidligere fortalt.

Ved sidste graviditet var Martinnas angst så slem, at hun sagde, det overskyggede glæden ved at være gravid.

Se Martinnas opslag fra Instagram herunder.