Paradise HOtel 2013

Tidligere paradiso afslører: Baby og forlovelse

Der sker store ting i den tidligere reality-stjernes liv.

Da Alexander Rexen deltog i niende sæson af 'Paradise Hotel' tilbage i 2013, blev han ramt af Amors pil. Men kærligheden til reality-kollegaen brast efter tre år. I 2019 mødte han så sin nuværende kæreste Karolina, og nu er to blevet til tre.

LÆS OGSÅ: Efter mystisk udmelding: Nu forklarer Didde

Artiklen fortsætter efter videoen med Jackie Navarro.

Det afslører de på Instagram, hvor de i sidste uge delte billeder af deres lille søn, og nu kan man se dem trille rundt med barnevognen på deres stories, og overfor Realityportalen bekræfter Alexander nyheden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er Alex Høghs kendte kæreste

- Det går rigtig godt hos os. Vi nyder den nye omvæltning og barselslivet samt den nye titel. Vores søn er en stor flot fyr, som tog hele 23 timer at få ud. 4380 gram og 53 cm og lyst hår. Præcis ligesom sin far, da han blev født. En fødsel er lidt som at prøve at få en stor thanksgiving kalkun ud af en alt for lille ovn - det tager tid, det sviner og alle ender med at svede og græde lidt, men vi er lykkelige nu hvor det hele er faldet på plads, og han er kommet ud til os, fastslår Alexander.

Familieforøgelsen er dog ikke den eneste nyhed hos Alexander og Karoline. Få uger inden fødslen faldt Alexander nemlig på knæ og friede til sin udkårne.

LÆS OGSÅ: Mika og Jasmin afslører vild kærestetatovering

- JA, skriver Karolina på Instagram til et billede af de to, der kysser samt et hjerte og en ring. Frieriet fandt sted 2. april, og der var altså ikke nogen tvivl om svaret. Alexander fortæller da også, at hun blev glad og overrasket, og at frieriet gik over al forventning.

Se billedet herunder.