Maria Fantino og Christian Bonde
Maria Fantino og Christian Bonde

Maria Fantino bliver vært for underholdningsprogram

Maria Fantino og Christian Bonde er værter for nyt underholdningsprogram på DR.

Den nye 'X Factor'-vært, Ifølge HER&NUs oplysning, Maria Fantino, skal i maj være vært for et underholdningsprogram på DR.

LÆS OGSÅ: TV 2 snupper DR-stjerne: Den nye 'X Factor'-vært

Sammen med kollegaen fra 'Curlingklubben', Christian Bonde, skal værterne styre slaget gang i programmet ’Fantino mod Bonde’, hvor de to DR-værter Maria Fantino og Christian Bonde dyster mod hinanden om, hvem der er bedst til at underholde seerne.

Det bliver ikke let for de to værter, når de med udgangspunkt i kategorier som danske kyster, vækstlagsmusik og smalle idrætsgrene skal stable den bedste underholdning på benene.

I hvert program kæmper de mod hinanden i tre runder, som sender dem ud i alle afkroge af landet indenfor mange forskellige genrer. Det er publikum i studiet, der i sidste ende bestemmer, hvem af de to værter der gør det allerbedst.

- ’Fantino mod Bonde’ er vores nye format, hvor værternes skæve og alternative vinkel på verden tilfører en helt ny dimension til dansk underholdning på tv. De to er ikke blege for at sætte sig selv i spil og på spil, og vi glæder os til at invitere seerne med indenfor til en time lørdag aften, hvor vi kommer godt rundt i emnerne, der udspringer af dansk kultur. Og så er der stor mulighed for at opleve noget, man aldrig har set før, siger Erik Struve Hansen, programansvarlig chef i DR, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Gammel kending tilbage til 'Badehotellet'

Værterne får hver uge hjælp fra nogle helt særlige kolleger for at lykkes med deres show – heriblandt Joakim Ingversen og Stephania Potalivo, dommerne fra Bagedysten, vejrværter, stjernerne fra Cirkus Summarum, Klaus Bundgård og Kåre Quist.

Der har hersket tvivl om, hvorvidt Maria Fantino både skal lave DRs nye underholdningsprogram og starte 'X Factor' op, når der til august starter audition, men ifølge HER&NUs oplysninger, skal hun altså begge dele.

'Fantino mod Bonde' har premiere på DR1 den 13. maj og kan både ses på DR1 og DRTV.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er hans kendte kæreste