Gammel kending tilbage til 'Badehotellet'

Den sidste sæson af serien kommer til at byde på flere gensyn.

I dag er optagelserne til den tiende og sidste sæson af TV 2s successerie 'Badehotellet' gået i gang.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er Alex Høghs kendte kæreste

- Det er dejligt efter to års pause at være i gang med optagelserne til 'Badehotellet's tiende sæson. Det er samtidig seriens store finale på denne gang otte afsnit. Vi begynder i sommeren 1946, hvor verden er ved at åbne sig på ny, og nye planer fødes, selv om besættelsestiden stadig spøger i kulissen. Vi kan love et gensyn med alle dem, seerne kender, men også et møde med nye karakterer, der vil komme til at ruske grundigt op i det lille hotel, før trådene forhåbentlig redes ud, siger forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad i en pressemeddelelse fra TV 2.

LÆS OGSÅ: Danske kendisser afslører vild kærestetatovering

Gensyn og nye ansigter

Udover et gensyn med alle de kendte og elskede karakterer både blandt gæster og personale, dukker der også gamle kendinge fra tidligere sæsoner op.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees mor indrømmer: Jeg skjulte, at han var min søn

En af dem er Kitty Hansen, som spilles af Andrea Alma Øst Birkkjær. Hun var med i sæson 3 og 4, hvor hun trådte ind i serien som skuespillerelev. Her ankom hun til hotellet i selskab med hr. Weyse, der havde lovet at læse med hende hen over sommeren. Det endte som bekendt med, at hun gjorde et skæbnesvangert indtryk på en af de mandlige stamgæster, hr. Frigh.

LÆS OGSÅ: Efter mystisk udmelding: Nu forklarer Didde

Den nye sæson, der begynder i sommeren 1946 og bliver på otte afsnit, får premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2024.