Sidney Lees mor indrømmer: Jeg skjulte, at han var min søn

Tredje og sidste afsnit af ’Sidney’ har premiere i dag på TV 2 Play, og her giver Sidney Lees mor et rørende indblik i sine tanker omkring sin søn.

Han blev kun 43 år gammel. Men på den korte tid nåede han at trække markante spor i sit kølvand og blive både kendt og anerkendt i en farverig verden. Alligevel har det været svært for Sidney Lees mor at forstå og slutte fred med, at hendes søn var en kulørt realityfigur - og netop de følsomme tanker er omdrejningspunkt i det tredje og sidste afsnit af dokumentaren.

LÆS OGSÅ: Disse to forlovelser blev aldrig vist i ‘Love is blind’

- Jeg har gået i så mange år og holdt skjult, at det var min søn, lyder det fra Sidney Lees mor i dokumentaren, som fortsætter:

- Ikke, fordi jeg ikke elskede ham højt, for det gjorde jeg. Det vidste alle, der kendte mig og min familie. Men i dag er jeg helt afklaret og har det fint med, at han valgte den verden.

LÆS OGSÅ: Kongehuset med stor afsløring

Deltog i hemmelighed

Faktisk valgte hun og Sidney Lees far også at træde et skridt ind i Sidneys verden i januar, hvor de i al hemmelighed mødte op til Reality Awards. Her blev Sidney Lee hyldet, og han fik en pris opkaldt efter sig, nemlig 'Årets Sidney Lee'.

- Der sad vi sådan og holdt hinanden i hånden og grinede og græd. Det var stort og rørende, fortæller Sidney Lees mor og sætter flere ord på den følsomme reaktion.

- Jeg er stolt af at være mor til en, som har kunnet rykke grænserne. Det, synes jeg er flot. Men det er jo også en proces i mig selv. At jeg kan se, at det jo er en stor ting at kunne det, han har kunnet.

LÆS OGSÅ: Philip May er klar til næste skridt

I slutningen af dokumentaren kommer Bente også med en smuk og hjerteskærende konklusion.

- Efter hans død, tænker jeg, at måske var hans uddannelse at blive Sidney Lee, lyder det.

Se tredje og sidste episode af 'Sidney' på TV 2 Play her. Afsnittet bliver vist på TV 2 Echo tirsdag 25. april.