'Love is blind'
'Love is blind'

Disse to forlovelser blev aldrig vist i ‘Love is blind’

Der er en særlig grund til, at ikke alle forlovelser bliver vist på tv.

De seneste uger har seerne fulgt med i fem forlovelser, der resulterede i fire par, der nåede hele vejen til alteret - hvilket til sidst endte med tre ægteskaber.

LÆS OGSÅ: Efter mystisk udmelding: Nu forklarer Didde

Artiklen fortsætter under videoen...

Men faktisk var der to andre par, der blev forlovede i båsene, som man slet ikke har set i programmet. Det skriver det amerikanske medie People.

Det første par er Jimmy, 29, og Wendi, 28. De blev forlovede, efter at have været hinandens førsteprioritet fra starten. De delte flere interesser og havde begge karrierer inden for ingeniørområdet.

Selve de havde en stærk relation i båsene, så holdte deres forlovelse kun i tre måneder, efter de kom hjem til hverdagen i Seattle. Wendi slog op med Jimmy, fordi de havde forskellige perspektivee, når det kom til dating. De er dog stadig venner i dag.

LÆS OGSÅ: Nicolai og Christian afslører snyd i ‘Først til verdens ende’

Artiklen fortsætter under billedet...

Jimmy og Wendi i sæson 4 af 'Love is blind'
Jimmy og Wendi i sæson 4 af 'Love is blind'

Anderledes gik det for Ava, 32, og JP, 30. Mens Ava havde JP som sin topfavorit, så kunne JP mærke en tilknytning til flere kvinder. Han havde nemlig et godt øre for Chelsea og Micah, der dog begge blev forlovede med andre, og hvis forlovelser vi som bekendt har fulgt i programmet. Derfor fokuserede han til sidst på Ava, og det endte med et vellykket frieri.

Knap så vellykket var det dog, da parret trådte ud af båsene. Parret nåede nemlig ikke længere end til lufthavnen. JP skrev til Ava, at han ville afbryde deres forlovelse, fordi han ville tage tingene langsommere og date på normal vis i stedet. Men for Ava var det alt eller intet, så hun så det som et breakup, og parret har ikke været på talefod siden.

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid: Venter barn nummer fire

Artiklen fortsætter under billedet...

Sådan udvælges parrene

'Love is blind'-produceren Chris Coelen fortæller til People, hvorfor det er tilfældet, at nogle af forlovelserne aldrig bliver vist - og hvordan produktionen vælger parrene fra.

- Vi kan vælge at følge nogle deltagere i dele af processen og så ikke fortælle deres historie, eller vi kan være at følge bestemte deltagere kun gennem afsløringen. Det kommer an på omstændighederne, fortæller han til mediet og fortsætter:

- Jeg tror egentlig, det handler om, hvordan folk kommer til forlovelserne i første omgang. Vi forsøger at fortælle de mest ægte og autentiske historier, vi kan, og det er de kriterier, vi bedømmer efter, når vi skal udvælge de historier, vi skal følge og fortælle i programmet.

Det er ikke første gang, at der er flere forlovelser i 'Love is blind', end der bliver vist. I sæson 1 og 2 blev otte par forlovede, og kun seks blev fulgt.

Selvom det måske er skuffene at blive frarøvet muligheden for en lækker gratis bryllupsrejse til Mexico efterfulgt af et luksuriøst byhus, så ved deltagerne også godt på forhånd, at det ikke er sikkert, at de vil nå dertil, selvom de bliver forlovede.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par deler stor beslutning: Eventyret er slut