Nicolai og Christian afslører snyd i ‘Først til verdens ende’

Der er i den grad blevet tryllet i klipperummet.

I sidste uge kunne man se vennerne Nicolai Klejs Madsen og Christian Vagn Uhre blive i særdeles godt humør, da de endelig ramte kysten og kunne få sand og vand mellem tæerne.

Det får Christian til at hive en særlig krystal frem, som han har haft med hjemmefra.

- Den kommer fra en fælles veninde hjemmefra, der har brugt den på alle sine rejser, og så synes hun, vi skulle have den med på vores rejse som et ”held og lykke”-symbol. Jeg bringer den frem der, da det er et særligt øjeblik, hvor vi kommer ud til kysten efter at have været inde i landet i 100 år. Det var nærliggende at tage den frem der, fortæller Christian til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen’-stjernes svære fortid: Voldtægt og manipulation

På tv ligner det, at vennerne kort derefter taber krystallen i havet, og at de leder efter den. Men det passer ikke. De tabte slet ikke krystallen.

- Christian står med lykkekrystallen i hånden, og så står jeg med kameraet, som vi i øvrigt også har lånt af hende, og der er jo sådan et dæksel på linsen. Og så læner jeg mig frem for at se krystallen, og idet jeg læner mig frem, rammer kameraet ind i Christian, så dækslet falder ned. Så det er faktisk dækslet, der falder ned i vandet, afslører Nicolai.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører nyt navn

Undskyldning

Hverken Christian eller Nicolai var klar over, at produktionen ville køre historien som om, at det var krystallen, der faldt i vandet.

- Vi har fået en diskret undskyldning fra postproduktionen, som simpelthen syntes, det var for sjovt, fortæller Christian, der ikke havde set historien komme.

- Det ligner, vi leder, men vi leder slet ikke. Vi stikker hånden ned i vandet og tager dækslet op. Når jeg går og ser så søgende ud, så er det bare fordi, jeg står og nyder at have vand, men jeg leder ikke efter noget, fortæller han fortsat.

Drengene tager hele løgnen med et smil.

- Jeg har lagt mærke til mange situationer, hvor der er klippet noget lyd ind, som ikke er blevet sagt i den situation, men sådan er det jo, slutter Christian.

Følg vennernes kamp for at komme først til verdens ende på TV 2 mandag kl. 20.00 eller på TV 2 PLAY.

Nicolai og Christian fra 'Først til verdens ende'
Nicolai og Christian fra 'Først til verdens ende'