'Love is blind' sæson 4
'Love is blind' sæson 4

10 ting du ikke vidste om 'Love is blind'

Der sker en masse bag kameraerne.

'Love is blind' kører nu på sin fjerde sæson. Men med hundredvis af dates singlerne imellem og hundredvis af timer parrene imellem, er der en del, der bliver klippet fra, og det er ikke altid helt til at gennemskue, hvordan programmet egentlig hænger sammen.

LÆS OGSÅ: Efter 'Love is Blind': Zack fanget i stor løgn

Artiklen fortsætter under videoen...

I et interview med Variety fortæller skaberen Chris Coelen, hvad der foregår bag kulissen, og herunder har vi samlet 10 ting, som du måske ikke vidste om datingeksperimentet. Vil du vide endnu mere, kan du læse alle de skjulte regler HER.

1. Der var mange flere deltagere i starten

Da sæson 1 blev lavet, var der 40-50 deltagere, der skulle date hinanden på kryds og tværs. Det viste sig dog hurtigt at være for mange, da flere end forventet blev forelskede i hinanden, så derfor sorterede produktionen hurtigt deltagere fra, så de bedre kunne fokusere på et mindre antal.

I de seneste sæsoner har der i stedet været 30 deltagere fra starten.

LÆS OGSÅ: Micah og Irina skabte drama i 'Love is blind': Nu forklarer de hvorfor

Artiklen fortsætter under billedet...

'Love is blind' sæson 1
'Love is blind' sæson 1

2. Flere bliver forlovet, end der bliver vist på skærmen

Der er flere, der bliver forlovet, end seerne får lov at se i programmet. Deres kærlighedshistorier bliver klippet fra, da det ikke er realistisk for produktionen at følge mere end fem-seks par hver sæson. I både sæson 1 og 2 var der otte par, der blev forlovet, men kun seks af dem kom med i programmerne.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Klæstrup afviser rygter: Jeg var professionel

3. Deltagerne er fra samme by

Når man laver reality-tv i Danmark, er der ingen begrænsninger for, hvor man skal bo i landet for at deltage. Men i et stort land som USA er det en anden snak, da der er mange timers rejse fra den ene ende af landet til den anden. Derfor skal deltagerne i hver sæson være fra samme by. I sæson 4 er det eksempelvis Seattle, mens det i sæson 1 var Atlanta, sæson 2 var Chicage, og sæson 3 var Dallas.

4. De guldfarvede glas er ikke tilfældige

De guldfarvede vin- og vandglas, som bliver brugt både i båsene og efterfølgende på parrenes bryllupsrejser og i deres fælles hjem, bliver brugt af en grund. Chris Coelen har udtalt, at det er for at gøre showet genkendeligt og glassene karakteristiske for programmet, og det har tydeligvis virket - glassene er efterhånden en maskot for programmet.

Der er dog mange, der er kommet med andre bud på forklaringer. Eksempelvis at de ugennemsigtige glas er for at gøre klipningen nemmere og kontinuiteten i afsnittene bedre - så man ikke klipper til, at et glas pludseligt er tomt eller fyldt helt op.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen svindlet

Artiklen fortsætter under billedet...

'Love is blind' sæson 4
'Love is blind' sæson 4

5. Båsene er placeret et andet sted

Selvom optagelserne af de forlovede par, der flytter sammen, foregår i den by, hvor deltagerne alle er fra, så foregår optagelserne af de indledende dates i båsene i et studie i Santa Clarita, Californien.

6. Produktionen er opdelt

Produktionsmedarbejderne er fordelt på hver sin side af båsene: mændenes side og kvindernes side.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner afslører stor nyhed

7. Båsene er lydisolerede

Båsene er lydisolerede, så ingen lyd kan komme igennem fra eksempelvis båsene ved siden af. I stedet er der en lille højttaler forrest, som man kan høre sin date tale igennem.

Artiklen fortsætter under billedet...

'Love is blind' sæson 4
'Love is blind' sæson 4

8. Der er få krav for at deltage

De eneste krav, deltagerne skal leve op til for at deltage i programmet, er, at de er oprigtige, gerne vil finde et længerevarende forhold og befinder sig inden for en bestemt aldersgruppe.

LÆS OGSÅ: Jada afslører: Derfor kan jeg ikke holde ud at se ‘X Factor’

9. Produktionen ved ikke, hvad der skal ske til bryllupperne

I mange reality-programmer som eksemplevis 'Paradise' skal deltagerne fortælle produktionen på forhånd, hvilke valg de har tænkt sig at træffe. Men i 'Love is blind' aner produktionen ikke, hvad der skal ske. Så når deltagerne til slut står foran alteret, så er deres svar lige så stor en overraskelse for produktionen som for seerne.

'Love is blind' sæson 1
'Love is blind' sæson 1

LÆS OGSÅ: Michelle beskyldt for dyremishandling: Jeg er grædefærdig

10. De overvejer en version for andre seksualiteter

Præmissen i 'Love is blind' tager udgangspunkt i, at deltagerne er heteroseksuelle, da de er delt op i to afgrænsede grupper, der dater hinanden: mænd og kvinder. Men Chris Coelen fortæller til Variety, at de har overvejet mulighederne for en version af programmet med mere diversitet.

- Hvis der var en version med flydende seksualiteter, så ville alle være nødt til at være isolerede fra alle andre, fordi alle pludselig er datingmuligheder. Er det noget, vi kunne gøre? I programmets nuværende form tror jeg, det er svært, på grund af måden, alt er struktureret på. Så ville deltagerne ikke hænge ud i loungerne med de andre, fordi de andre kunne være potentielle partnere for dem, slår Chris fast, men kommer alligevel med et lille hint:

- Vi har bestemt overvejet muligheden, og jeg vil tease med, at vi stræber efter at være repræsentative på alle måder, og vi er ved at finde ud af, hvordan vi gør det.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel fik vild overraskelse før roseceremoni i ‘Bachelorette’: Gravid