Michelle beskyldt for dyremishandling: Jeg er grædefærdig

Michelle arbejder med dyr til daglig, så en anklage om vold mod dyr rammer ekstra hårdt.

Dyreelskeren Michelle Vind Koldkur, der er kendt fra 'Ex on the Beach', arbejder til daglig med heste. Hun har tidligere haft hund og drømmer om at få hund igen, der kan tage med hende i stalden.

LÆS OGSÅ: Se det søde billede: Andrea Lykke har født

Til Realityportalen har Michelle tidligere fortalt, at hun kigger efter en seniorhund, der er +6 år, hun kan give et godt liv på gården.

Michelles drøm om hund var ellers gået i opfyldelse, men er nu blevet ødelagt af beskyldninger om dyremishandling. Det deler hun i en story på Instagram.

- Jeg er fuldstændig målløs over, hvor modbydelige mennesker der sidder derude. Jeg er grædefærdig, tom for ord og rasende, indleder Michelle sin story og fortsætter:

- Jeg vælger at dele ud af min glæde omkring vores nye hund, men der sidder nogle ondskabsfulde, modbydelige mennesker, der har skabt rygter og kontaktet ejer. Så de nu ikke tør at levere ham i frygt for, vi mishandler ham.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Sidneys familie taler ud i ny dokumentar

Michelle har derfor valgt at trække sig fra Instagram, da beskyldningerne har ødelagt hende.

- Tillykke til dig. Du opnåede, præcis hvad du ville. Du knækkede mig. Sig, jeg er grim, klam, og at du ikke kan udstå mig. Det rører mig ikke. Men at ramme mig på noget, jeg har så kært og dybt i mit dyrehjerte, det holder jeg ikke til. Det gør så ubeskriveligt ondt.

De voldsomme trusler har fået Michelle til at søge en jurist, der har erfaring med ærekrænkelse og injuriesager.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Michelle, men det er ikke lykkedes.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: De nye landmænd i ‘Landmand søger kærlighed’