Gustav er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023
Gustav er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023

SE DEM HER: De nye landmænd i ‘Landmand søger kærlighed’

Om lidt går startskuddet til endnu en sæson 'Landmand søger kærlighed'

De seks nye landmænd er klar til at finde kærligheden i endnu en sæson 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Dar Salim om kærligheden: Bange for afslag

Artiklen fortsætter under video af vært Lene Beier.

Optagelserne starter ifølge vært Lene Beier i slutningen af april, og den nye sæson sendes på TV 2 i sensommeren.

Det nye hold singler består i denne sæson af to kvinder og fire mænd, som alle jagter de kærligheden, der ønsker at prøve kræfter med et liv på landet.

De seks deltagere er:

Gustav 29 år

Gustav bor på sin fødegård, som han nu ejer. Gården ligger i et naturskønt område uden for Vejle og er omgivet af egne marker og islandske heste på græs.

Gustav elsker friheden og udelivet og kan ikke forestille sig at bo andre steder end på gården.

LÆS OGSÅ: Silas Holst scorer værtstjans på DR

Gustav er ekstrovert og social og mener selv, at man kan tale med ham om alt – også følelser. Han beskriver sig selv som en aktiv type med lyst til livet, og som altid er klar på at tage en udfordring op. Han er glad for spænding og at rejse, når det er muligt, for “små eventyr er bedre end ingen eventyr”.

Gustav er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023
Gustav er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023

Linea 37 år

Linea bor til leje i et bindingsværkshus på 100 kvadratmeter på landet i Midtsjælland – lige op ad skov og marker. Går man 100 meter gennem skoven, kommer man til hestestaldene. Her lejer hun alle staldene.

Hvis du synes, at Linea virker bekendt, er det måske, fordi du er en flittig seer af 'Landmand søger kærlighed'. Linea medvirkede nemlig i sidste sæson, hvor hun var en af vinbonden Claus Simonsens bejlere. Linea elsker livet på landet, hvor hun har seks hektar til sine heste. Men hun kan også godt lide at tage ind til byen og hygge på en café med veninderne.

LÆS OGSÅ: Irina fik tvangstanker: Derfor undgik jeg at købe graviditetstests

Linea ser sig selv som en ambitiøs kvinde, der bruger meget energi på de ting, hun har gang i. Hun er målrettet og social. Hun beskriver sig selv som omsorgsfuld og med bløde sider, som man dog nok lige skal kende hende godt, før hun viser frem.

Linea er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023
Linea er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023

Jens 64 år

Jens bor alene på sin fødegård i Østjylland, som han er tredje generation på. De tre længer er nedlagt, så nu findes kun stuehuset. Tidligere var der kvæg på gården, men det blev nedlagt i 2004, så nu driver Jens kun lidt planteavl primært som hobby, for det er svært helt at opgive identiteten som landmand.

Jens elsker sin gård på trods af, at der ikke er meget tilbage af den. Han ved, at han så småt skal til at vænne sig til tanken om, at han ikke kan blive der for evigt. Og selvom han ikke mener, at det er realistisk, håber han til det sidste, at en af hans tre børn vil overtage gården.

Jens og hans ekskone har tre børn sammen; en søn der læser medicin i København, og to døtre der læser på universitet i Aarhus. Den ene datter er alene med sin datter, og Jens passer ofte sit barnebarn.

Jens mener selv, at han er følsom – også selvom han ikke altid er lige god til at vise det.

Jens er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023
Jens er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023

Sanne 47 år

Sanne bor på en nedlagt landbrugsejendom i nærheden af Dronninglund i Nordjylland, som er bygget tilbage i 1884. Ejendommen ligger op ad Dronninglund storskov, som er ejet af en godsejer og nogle private – heriblandt hende selv.

Sannes veninde beskriver hende som typen, der får alle omkring sig til at føle sig godt tilpas, fordi hun rummer lige dele humor, empati og arbejdsomhed. Og så elsker hun dyr.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies vilde år: Fem nye uddannelser

Sanne er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023
Sanne er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023

Carsten 27 år

Carsten bor på et lille husmandssted i Vestjylland, som han købte for ti måneder siden. Det er første gang, at han har boet alene, ellers har han boet på gården hjemme hos sine forældre.

Han beskriver sig selv som genert og en fyr, der har svært ved at se kvinder i øjnene. Og så er han bestemt ikke vant til at tale om sine følelser.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: 'Bachelorette' får snart premiere

Carsten elsker livet på landet med sin familie og venner tæt på. Han har aldrig oplevet andet og kunne heller ikke tænke sig andet end at bo på landet. For han nyder at være ude og elsker naturen.

Carsten er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023
Carsten er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023

Niels Erik 42 år

Niels Erik bor på en gård, der ligger fem minutter fra hans fødegård og erhverv. Gården ligger i en lille landsby lidt uden for Randers.

Niels Erik nyder tilværelsen på landet tæt på bylivet i Randers. Han elsker friheden og udelivet og kan ikke forestille sig at bo andre steder. Her er han født, og her kommer han øjensynligt til at stille gummistøvlerne.

LÆS OGSÅ: TV 2 er klar med ny dokumentar om Sidney Lee

Niels Erik er vokset op med sine to storesøstre, sin far og sin bonusmor.

Niels Erik har et glimt i øjet og er ekstrovert. Han ser sig selv som en, man kan tale med alt om – også følelser. Men han elsker også sit eget selskab og bare at være sammen med sine hunde.

Niels Erik er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023
Niels Erik er ny landmand i 'Landmand søger kærlighed' 2023

Kunne du tænke dig at date en af dem, er det stadig ikke for sent. Læs mere HER.