Irina fik tvangstanker: Derfor undgik jeg at købe graviditetstests

I næsten fire år forsøgte Irina Olsen at blive gravid uden held, og det fik hende til at blive overtroisk og få mystiske vaner.

Det at blive gravid kan for mange være et stort problem, og noget som både kan tage lang tid og være psykisk hårdt.

LÆS OGSÅ: TV 2 er klar med ny dokumentar om Sidney Lee

Det kan Irina og Morten Olsen skrive under på. Sammen har de datteren Allessia, men siden hun fyldte tre i 2018, har de drømt om barn nummer to. Det har desværre ikke været så nemt, som de havde forstillet sig. Parret endte faktisk med at bruge fire år på at blive gravide, og årene har både budt på tvivl, afmagt, overtro og tvangstanker.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: 'Bachelorette' får snart premiere

I den nyste udgave af Vores Børn, som er på gaden nu, åbner Irina blandt andet op og fortæller om nogle af de trolde, som har tumlet rundt i hendes hoved.

- Altså, jeg begyndte at have nogle mønstre, der var lidt weird... for eksempel når jeg stod i Netto og skulle købe bind, så kunne jeg tænke 'Hvis jeg nu mangler bind, så kan det godt være, at der sker et eller andet.' Jeg ved, at det lyder skørt, men der var jeg, forklarer Irina.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca indrømmer: Derfor er vi flyttet

Sendte mor i byen

Det var ikke kun bindende i supermarkedet, som Irina fik et svært forhold til.

- Sådan var det også med graviditetstest. Jeg ville ikke købe dem selv, fordi oppe i mit hoved gjorde jeg det til, at så jinxer jeg det. Så jeg sendte min stakkels mor og søster ud efter graviditetstest, forklarer hun til mediet.

Siden den tvangstanke endte Irina gang på gang med at sende sin mor og søster i byen efter sine tests.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Dronning Margrethe udsætter arbejdet

Og hvem ved, måske var det en god idé at holde sig på god fod med universet. Den sidste test, som viste to flotte røde streger, kan moren i hvert fald blære sig med at have købt.