Fie Laursen svindlet

Det er sjældent, tingene går som planlagt for Fie.

For knap en måned siden rejste Fie Laursen væk fra sit hjem i Spanien og til Danmark for at få fjernet sine brystimplantater, der angiveligt gjorde hende syg. Nu er hun dog vendt retur til Spanien tidligere end planlagt.

LÆS OGSÅ: Ude af 'FBOY Island': Klar til 'Sporløs'

- Lang historie kort, er jeg hjemme før tid, da den kvinde, der var ansat til at have ansvaret for min husrenovering, var det største svindel, skrev Fie for et par dage siden i en story på sin Instagram.

Det er efterhånden ikke til at finde rundt i Fies boligsituation, da hun først meldte ud, at hun skulle flytte i designerhus i Spanien, så skulle flytte til Portugal i stedet, og senest har meldt ud, at hun alligevel bliver boende i Spanien.

LÆS OGSÅ: Her er de kendtes aprilsnarre

Men hvor hun skal bo ser ikke ud til at være det eneste, der ikke går helt, som det skal. Renoveringen af hendes hus lyder heller ikke til at gå som planlagt.

- Første uge, hun ankom, kan jeg ikke tale om endnu af juridiske årsager. Men hun lavede intet, og jeg måtte ansætte flere mennesker til alt, hun skulle gøre. Hun drak sig fuld, har misbrugt mit kort, endda forsøgt at hæve penge i automater, skriver Fie.

LÆS OGSÅ: Deler personlig historie: Derfor kan Nora ikke holde aprilsnarre ud

Det lyder til, at situationen skal tages med videre til myndighederne, og Fie har beviser på svindlen.

- Hun er fanget på kamera foran banker, og da jeg har et kamera i mit hjem, er der også alt bevis på det, hun udsatte mig for. Jeg har kendt hende fra før, da hun lavede en flytning for mig før, og det gik godt. Men denne gang, et kæmpe chok jeg fik, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm endte i shitstorm: Nu reagerer hun