Deler personlig historie: Derfor kan Nora ikke holde aprilsnarre ud

Jokes om graviditet er ekstra sårbart for Nora Tveden Thomsen.

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at i går var store-vittigheds-dag, især blandt tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere. Anne Plejdrup og Nikolaj lavede en aprilsnar med, at de var gået fra hinanden, og Sille Nimholm lavede en aprilsnar med, at hun var gravid, men endte i et større blæsevejr.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'FBOY Island'-deltager røg på hospitalet

Men mens andre tyede til Instagram for at lave sjov med diverse ting, så gjorde Nora Tveden Thomsen det stik modsatte og holdte sig væk fra platformen hele dagen, bortset fra da hun delte på sin story, hvorfor det var tilfældet.

- Jeg kan simpelthen ikke holde ud at kigge på de åndssvage aprilsnarre, som folk laver for opmærksomhed. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men nogle af dem er virkelig respektløse og åndssvage, og jeg kan simpelthen ikke se det sjove i at joke med graviditet, breakups, psykisk sygdom mm, indleder Nora i sin story.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard om reality-fortid: Oplever modstand og fordomme

Der er en helt særlig grund til, at netop aprilsnarre med graviditet er sårbart for Nora.

- Måske det trigger mig, fordi jeg selv har været gravid i tredje måned og næsten var igennem hele første trimester, at jeg synes, det er ganske forfærdeligt at joke med. Jeg synes stadig, det er enormt sårbart, og jeg har stadig min første positive test (ud af 13) gemt, fordi det faktisk var sindssygt hårdt hårdt at tage valget om en abort, men samtidig synes jeg, at det var så smukt, at jeg nu vidste, at min krop godt kunne blive gravid, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Kærlige kys efter showet: Her 'X Factor'-Selmas kæreste

Ifølge Nora er det ikke i orden at joke med graviditet af hensyn til de kvinder, der af den ene eller den anden grund kan blive påvirket af det.

- Der sidder mange derude i gang med fertilitetsbehandling, mennesker der har mistet frivilligt og ufrivilligt, nogle der er alene, men måske kæmper og ønsker en familie. Det er en af de ting, jeg ligemeget hvad aldrig vil synes, er en sjov joke, skriver den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager, der danner par med Andreas René Þorisson.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par sætter huset til salg

Hunden hjalp på ensomheden

Tilbage i november udvidede 'Paradise Hotel'-parret deres familie med endnu et medlem. Nora blev nemlig hundemor til lille Alba, der blev storesøster til den fire år gamle hund Luna.

- Min lille familie, som forhåbentligt om nogle år bliver forøget med en baby.

LÆS OGSÅ: Vinder af 'Den store juniorbagedyst': Jeg er ikke færdig endnu

Nora fik Alba i en ganske ung alder, og det er der en helt særlig grund til.

- Jeg købte Luna nogle måneder efter min abort. Jeg følte mig enormt alene, efter jeg “mistede”, hvilket jeg siger, fordi jeg stadig den dag i dag føler, at jeg mistede et barn, jeg kunne have haft. I må endelig ikke mistforstå mig, jeg bruger det ord, fordi jeg selv føler, at jeg den dag mistede en del af mig selv, som jeg stadig har utroligt ondt i hjertet over, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Store nyheder fra Scarlet Pleasure