Anne og Nikolaj med chokerende aprilsnar

Der var mange, der havde gennemskuet den ellers triste nyhed.

- Efter lidt mere end to gode år, har Nikolaj og jeg valgt at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm i shitstorm: Nu reagerer hun

Sådan skrev Anne Plejdrup i går, da hun "med stor sorg" meddelte, at hende og kæresten Nikolaj Hvidman var gået fra hinanden.

Inden kommentarfeltet blev lukket, var der allerede adskillige følgere, der havde kommenteret, at det nok var en aprilsnar. Det forsøgte Anne dog at afvise.

- Det ville jeg ønske, at det var, svarede hun i en kommentar.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'FBOY Island'-deltager røg på hospitalet

Men som mange nok allerede havde regnet ud, så er 'Paradise Hotel'-parret stadig sammen. Det kunne Anne tilsyneladende ikke vente med at bekræfte, da hun kort efter midnat delte endnu et opslag.

- APRILSNAR!!! Nu er det ikke 1. april mere, så kan jo godt afsløre, at Nikolaj og jeg SELVFØLGELIG stadig er kærester. I var ikke mange, der hoppede på den, men fik da nogle af jer. MEN MEN MEN, fuck I er allesammen søde! Tak for alle beskederne, skriver Anne i opslaget til et billede af hende og Nikolaj.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par sætter huset til salg

Det lyder ikke til, at Anne var alene om at finde på sin aprilsnar. Til opslaget har 'Paradise Hotel'-veninden Sarah Dohn kommenteret "Du fik mig", men det er endnu en joke.

- Nårh ja, ikke fordi du var med til at kreere idéen, svarede Anne, der i går delte adskillige stories af hende og Sarah sammen.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard om reality-fortid: Oplever modstand og fordomme

Du kan læse Annes opslag herunder: