IKKE SET PÅ TV: 'FBOY Island'-deltager røg på hospitalet

Christian fik en meget ubehagelig start i programmet.

Artiklen indeholder spoilers for det første afsnit af 'FBOY Island'.

I dag ruller 'FBOY Island' over skærmen for første gang, og i fredags var der forpremiere på det nye datingprogram, hvor deltagerne så sig selv på skærmen for første gang.

LÆS OGSÅ: Vinder af 'Den store juniorbagedyst': Jeg er ikke færdig endnu

Det var dog ikke meget, 35-årige Christian fik set af sig selv. Han var nemlig stort set ikke at finde på skærmen i det første afsnit, men det er der en særlig forklaring på, som seerne blev snydt for.

- Det med, at jeg røg på hospitalet, har de valgt at undlade, og der kommer ikke en forklaring på, hvorfor jeg har været så passiv, som jeg har. To timer før, jeg mødte pigerne, havde jeg været på hospitalet, så mine tanker kørte på alt muligt andet. Jeg tænkte, at jeg ville prøve på pigerne efter et par dage, når jeg var kommet ovenpå, fortæller Christian til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Droppede kæresten efter 'FBOY Island': Nu afslører Nikita Klæstrup forhold til deltager

Turen på hospitalet var dog et resultat af flere dage med ubehag hos Christian.

- Jeg lider af det, der kaldes en genert blære, hvilket betyder, at man ikke kan tisse, når der er andre omkring en. Det har jeg døjet meget med herhjemme, men der har jeg altid haft mulighed for at gøre et eller andet som fx at finde en busk for mig selv, forklarer Christian og fortsætter:

- På vej derned begyndte det at drille, og jeg endte med ikke at tisse i nærmest 24 timer, så min blære var ved at være meget irriteret. Da vi kom derned begyndte den at være okay igen, men den dag vi begyndte at filme dernede, begyndte min blære at fucke op igen, og jeg kunne ikke tisse, så jeg endte med at ryge på hospitalet, hvor jeg fik en 40 centimeter lang slange gennem min penis Det har jeg aldrig prøvet før, men det var ret ubehageligt at ligge på et hospital i Den Dominikanske Republik.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par sætter huset til salg

Ikke retfærdigt

Selvom blæren var i orden igen, satte oplevelsen gang i en masse bekymringer.

- Da jeg kom tilbage, gik mine tanker på, at hvis jeg resten af dagene hernede ikke kan få min blære til at fungere normalt igen, så skal jeg have et kateter fra sygeplejersken, hver eneste gang jeg skal tisse. De tanker kørte i hovedet på mig, så lysten til at imponere pigerne var der ikke.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-par er gået fra hinanden

Christian fik dog aldrig muligheden for at imponere pigerne, før Therese til første eliminering sendte ham ud af programmet.

- Jeg fik noget medicin, der virkede, så på andendagen havde jeg det godt, og jeg var klar, og så røg jeg ud på tredjedagen. Da jeg blev mig selv igen fik jeg ikke muligheden for at vise, hvem jeg rent faktisk er. Det var et kæmpe slag. Jeg følte ikke, at det var retfærdigt. Jeg er et meget positivt menneske, men jeg var bombarderet og fyldt med negativ energi de første fem-seks dage efter. Jeg var ødelagt.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss rørt til tårer: Nu er den her

Har snakket ud med Therese

Det viste sig, at Christian var en selvproklameret "nice guy", der rent faktisk var med i programmet for at finde kærligheden og ikke blot løbe med pengene.

Derfor var det også til Thereses store ærgerlse, at hun havde smidt Christian ud, og hun pludselig ufrivilligt fik reduceret mængden af "nice guys" i villaen.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard om reality-fortid: Oplever modstand og fordomme

De to har dog talt om tingene.

- Therese og jeg har haft snakket sammen efterfølgende, for jeg havde det rigtig stramt med at blive smidt ud og måden, det blev gjort det på. Men hun er rigtig sød, og jeg er ked af, at jeg ikke fik muligheden for at lære hende at kende derinde, afslutter Christian.

LÆS OGSÅ: Store nyheder fra Scarlet Pleasure